Huoltoasematyöntekijä
Ravitsemispalvelut
Inari
+ 6
Employment
Määräaikainen
Application period ends
31.10.2021
Huoltoasematyöntekijä & Kokki talveksi
Contact person
Sirpa Kilpeläinen
sirpa.kilpelainen@eezy.fi
+358503384881

Monipuolisesti palveleva huoltoasema
Neste Saariselkä

Ympäri vuoden avoinna oleva liikenneasemamme toivottaa tervetulleeksi kaikenlaiset matkalaiset. Sekä muualta tulleet että paikalliset löytävät meiltä kaiken tarvitsemansa – ja hiukan ylimääräistä. 

Polttoaineiden ohella valikoimassamme on esimerkiksi autotarvikkeita, voiteluaineita ja nestekaasua. Ja löytyypä sisältä myös pienimuotoinen minimarket. Nälkäisille on tarjolla monenlaista ruokaa ja oman leipomon tuoreita tuotteita.

Talvisin vuokraamme moottorikelkkoja ja järjestämme moottorikelkkasafareja. Kesällä taas asuntovaunupaikkamme ovat karavaanareiden aktiivikäytössä. Lisäksi tarjoamme alueellamme maarakentamisen asiantuntijapalveluita.

Sijaitsemme Saariselän matkailualueen ydinkeskustan kupeessa, Nelostien varrella. Ivalon keskustaan matkaa kertyy 29 kilometriä. Meiltä saat aina ystävällistä palvelua henkilökunnalta, joka tietää matkailijoiden tarpeet ja tuntee seudun!

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle päästä kokemaan ainutlaatuinen aito Lappi!

Etsimme nyt Saariselän Nesteelle huoltoasematyöntekijää, sekä kokkia talvisesongin 21-22 ajaksi! Täällä pääset tekemään monenlaista, joten mikään päivä ei näytä samanlaiselta. Työporukkakin on sen verran timanttinen ja ilmapiiri on loistava, että työpaikallakaan ei tylsää hetkeä ehdi tulemaan

Työt tehdään 6-22 välillä ma-su.

Neste Saariselkä on valmis halutesassi myös ottamaan sinut suoraan heidän kirjoilleen määrä-aikaiseen työsuhteeseen, ja jos sattuu käymään niin, että rakastut Lappiin niin he voivat myös työsuhteen muuttaa vakituiseksi, kunhan työt sujuu hyvin!


Ketä etsimme?

Etsimämme henkilö voi olla yhtä hyvin välivuotta pitävä opiskelija, kuin kokenut ravintola-alan ammattilainen. Asenne kuitenkin ratkaisee tässäkin positiossa hyvin pitkälti. Neste Saariselän rempseä porukka on valmis perehdyttämään joka ikisen oppimishaluisen ja hyvin motivoituneen uuden työntekijän lukuisiin tehtäviin (leipomo, moottorikelkkavuokraus, kassa, tarjoilija, kokki).

Tämän työn mukana saat erittäin ainutlaatuisen tilaisuuden kokea aidon Lapin. Neste Saariselkä lupaa auttaa sinua jokaisessa järjestelyssä muuton kannalta mm. asumisen, matkat ja tutustumisen lähiympäristöön. Kausi työntekijöille on järjestetty asumismahdollisuus 500m päässä työpaikalta.

Eli jos sinulta löytyy reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta, halua oppia, sekä halu kokea ainutlaatuinen talvi Lapissa, niin tämä on sinulle juuri oikea paikka!

Rohkeasti vain hakemusta sisään, jos sinua kiinnostaa yhtään työskentely ja eläminen Lapin ihmeellisessä maailmassa!

Muuta

Eezy toimii Neste Saariselän rekrytointikumppanina ja hoitaa hakuprosessin, mutta työsopimuksen pääset kirjoittamaan suoraan Neste Saariselän kanssa.

Lisätietoja tehtävästä saat Sirpa Kilpeläiseltä numerosta +358 50 3384881.

Jos kiinnostuit täytä rohkeasti hakemus. Haastattelemme jo hakijoita hakuajan aikana. Joten älä jää turhaan odottelemaan hakuajan päättymistä, vaan täytä hakemus jo tänään! Muistathan hakemusta tehdessäsi ilmoittaa olevasi tästä paikasta kiinnostunut.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj