Kokki
Ravitsemispalvelut
Pohjois-Savo
Employment
Puitesopimus
Application period ends
31.10.2021
Kokki
Contact person
Juho Naumanen
juho.naumanen@eezy.fi
+358503518774

VS ravintolat on tunnettu ravintola-alan monitoimiyritys. Yrityksellä on useita lounasravintoloita Kuopion ja Siilinjärven alueella, jonka lisäksi yritys toimittaa laadukkaita catering- ja juhlapalveluita asiakkailleen.

VS ravintolan porukka kaipaa joukkoonsa uutta KOKKIA 

***

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työn jossa pääset kehittämään taitojasi monipuolisten työtehtävien parissa. Töitä on tarjolla runsaasti joten saatkin täydet 112,5h/3vko. Palkkaus katsotaan sovitaan osaamisesi mukaan. Tähän päälle tarjoamme vielä mukavan työporukan jonka kanssa aika ei käy pitkäksi.

***

Mitä toivomme sinulta?

Voit olla vasta kokkiuraasi aloitteleva tulevaisuuden huippukeittäjä, mutta toivomme sinulta alan koulutusta. Lisäksi toivomme, että sinulla on hygieniapassi ja voimassa oleva salmonellatodistus. Oman auton käyttömahdollisuus on etu, mutta ei välttämättömyys.

***

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö. Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 31.10.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välille.

***

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Juho Naumanen
juho.naumanen@eezy.fi
puh. 050 3518774

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Juho Naumanen
Asiakkuuspäällikkö
juho.naumanen@eezy.fi
050-3518774

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj