Kokki
Ravitsemispalvelut
Lahti
+ 1
Employment
Määräaikainen
Application period ends
11.11.2021
Kokki Lahden Mamma Mariaan
Contact person
Karoliina Tiihonen
karoliina.tiihonen@eezy.fi
+358505555437

Mamma Maria - Italialaista ruokaa jo vuodesta 1995

Olemme tarjonneet Teille italialaista ruokaa isoäidin keittiöstä jo vuodesta 1995! Meille isoäidin keittiö tarkoittaa laadukasta ruokaa mahdollisimman aidoista italialaisista raaka-aineista. Lisäksi ruoan tulee olla paikan päällä valmistettua ja annokset riittävän kokoisia kaikille sopivaan hintaan. Olemme sitä mieltä, että hinta ei aina määrää laatua ja laatu ei aina tarkoita korkeaa hintaa.

Olemme kansainvälinen tiimi ja yhteistä meille on, että haluamme jokaisen, niin aikuisten kuin lastenkin viihtyvän luonamme. Unohda arkirutiinit hetkeksi, jätä huolet ja kiire! Kun tunnet olevasi meillä ystäviesi luona, on tavoitteemme saavutettu.

---------- 

Mitä etsimme

Etsimme nyt Lahden legendaariseen Mamma Mariaan innokasta ja työtä pelkäämätöntä kokkia. Työhösi kuuluu mm. lounasruuan, à la carte -annosten sekä pizzojen valmistus.

Sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta ravintolan keittiöstä ja eduksi on tuntemus italialaisesta keittiöstä. Nautit ruuanvalmistuksesta ja makuelämysten tuottamisesta asiakkaille, etkä pelkää kiireistä työympäristöä. 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden päästä osaksi yhtä Lahden ikonisimmista ravintoloista. Työajat sijoittuvat ravintolan aukioloaikojan mukaan. Työ alkaa henkilöstönvuokrauksena ja kuuden kuukauden jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille.

---------- 

Mitä odotamme

Hakijoilta edellytämme alan koulutusta. Eduksi on aikaisempi kokemus ravintolan keittiöstä sekä italialaisen keittiön tuntemus. Lisäksi valitsemallamme henkilöllä tulee olla reipas ja iloinen asenne sekä hygieniapassi.

Odotamme työnhakijoilta:

- alan koulutusta

- kokemusta ravintolan keittiöstä

- reipasta asennetta

- hygieniapassia

---------- 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden päästä osaksi yhtä Lahden ikonisimmista ravintoloista.

Työt alkaa sopimuksen mukaan määräaikaisena ja tehtävässä on mahdollisuus vakinaistua.

Palkkaus noudattaa matkailu- ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta, palkkatoiveet huomioidaan.

---------- 

Hae nyt

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy VMP Lahti.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

www.eezygroup.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj