Aluepäällikkö
Ravitsemispalvelut
Uusimaa
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
05.12.2021
Palvelupäällikkö kokouksille, BSH Flamingo
Contact person
Maria Rasskazova
maria.rasskazova@eezy.fi
+358407435047

Etsimme nyt kokouksen palvelupäällikköä Break Sokos Hotel Flamingoon

 

Palvelupäällikön tehtävissä vastaat työvuoron toiminnasta ja varmistat tiimin onnistumisen jokaisessa vuorossa luoden asiakkaille unohtumattomia elämyksiä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet jopa parhaimmillasi tilanteessa, jossa sinulla on monta rautaa tulessa. Olethan jo kokenut kokoustarjoilija, aikaisempi kokemus esimiehenä toimimisesta katsotaan eduksi. Sinulta löytyy hygienia- ja anniskelupassi.

 

Break Sokos Hotel Flamingo on Suomen suurin hotelli, jonka erinomainen sijainti hyvien kulkuyhteyksien keskellä ja huippuluokan palvelut nostavat hotellin omalle tasolleen. Olemme tasokas kokoushotelli ja huolehdimme aina siitä, että tilausravintoloissamme Banketissa ja Eventissä järjestettävät istuvat illalliset kuin cocktail tilaisuudet onnistuvat viimeistä piirtoa myöden.

 

Tarjoamme Sinulle

 • Monipuoliset työtehtävät
 • Innostavan ja osaavan tiimin
 • Sokotelin ja S-ryhmän laajat uramahdollisuudet
 • Mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi myös muissa Sokotelin hotelleissa
 • S-ryhmän kattavat henkilöstöedut

  • Ostoalennukset S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä
  • kattavat työterveyspalvelut
  • normaalia laajemman vakuutusturvan
  • liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun

 

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, täytä hakemuksesi oheisesta linkistä viimeistään 5.12.2021. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja paikasta saat ravintolapäällikkö Petri Saukkomaalta p. 050 3570668.

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/BREAK-SOKOS-HOTEL-FLAMINGO/Palvelupllikk-kokouksille--Break-Sokos-Hotel-Flamingo_R-10214

 

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

 

Sokotel Oy on hotellioperaattori ja SOK Liiketoiminta Oy:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia.

 

Sokotelin rekrytointikumppanina toimii Eezy Oyj.

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj