Kokki
Ravitsemispalvelut
Heinola
+ 2
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
31.12.2021
Pizza - kokki Vierumäelle
Contact person
Camilla Lahtinen
camilla.lahtinen@eezy.fi
+358447880850

Vierumäkeläinen kokki

 

Uunipannullinen ammattitaitoa,

 

muutama kauhallinen kokemusta keittiötyöstä.

 

Pari desiä reipasta mieltä,

 

muutama pyöräytys paineensietokykyä myllystä.

 

Teelusikallinen tasalaatuisuuden tajua,

 

tilkkanen tiimityötaitoja ja loraus luovuutta.

 

 

Yhdistetään ainekset kolmessa keittiössä, annetaan tekeytyä ajan kanssa, kaikessa rauhassa.

 

Maustetaan vivahteikkaalla työympäristöllä ja muuttuvilla tilanteilla.

 

Vaivataan valmiiksi tehokkaalla työtahdilla ja kaulitaan kehittävän työotteen kera.

 

Kuorrutetaan kokemuksilla, liekitetään avotulella elämysravintoloissamme.

 

 

Paseerataan lisukkeeksi parasta asiakaspalvelua;

 

höystetään hymyllä, viimeistellään rakkaudella

 

ja tarjoillaan tarinoiden kera.

 

 

UUSI VIERUMÄKI

 

Vierumäen ravintoloiden luonne on inspiroiva, rohkea ja tarttuva. Meillä on aito tekemisen meininki, jossa monipuolinen ja maukas ruoka näkyy ja tuntuu. Sekoitamme tyylejä, tarinoimme ylpeydellä ja luomme elämyksiä arjessa. Ruoka- ja juomatuotteemme on urheilija- ja asiakaslähtöinen, vastuullinen ja ympäristöä kunnioittava. Vierumäen ravintoloissa kohtaavat pohjoisen vuodenaikojen vaihtelut ja makujen harmonia edistäen nautiskelijoiden ja urheilijoiden hyvinvointia ja terveyttä. Monipuolinen ja maukas ruoka, valloittavat juomat, yhdessäolo ja hauskanpito ovat osa vierumäkeläisyyttä.

 

Vierumäen ravintoloissa työtä tehdään arvojamme kunnioittaen; hymyillen, perinnettä unohtamatta, luonnon inspiroimana ja ponnistelemme yhdessä asiakkaidemme viihtymisen vuoksi.

 

Toivomme rempseään remmiin mukaan toimeen tarttuvia ammattilaisia ja luontevia asiakaspalvelijoita, jotka ovat kanssamme #matkallahuipulle.

 

Pizza - kokkeja

 

Vierumäen keittiöissä ruokaan suhtaudutaan intohimolla, kunnioituksella ja arvostuksella. Valmistamme asiakkaillemme jokaisen tarjolle katettavan ruoan ammattitaidolla, höystämme hymyllä ja viimeistelemme rakkaudella. Keittiöissämme valmistetaan ruokatuotteita lähes kaikkiin tarpeisiin, olipa kyse aamiaisesta, liikkujan lounaasta, kahviloidemme vitriinituotteista, salaattibuffetista, pizzasta, elämysravintolan savustetusta lohesta tai muurikkaletuista nuotiopaikoillamme.

 

Meillä saa tehdä kokin työtä kaikenlaisissa ympäristöissä, urheilijan ja liikkujan buffetravintolassa, terasseilla ja saunaravintoloissa, cartekeittiössä ja bakeryssamme.

 

Keittiöissä teemme työtä perustuen parhaaseen mahdolliseen asiakaskokemukseen. Haemme innostuneita, ruoanvalmistuksen taitajia ja ruoasta kiinnostuneita, erilaisten ihmisten kanssa toimeen tulevia keittiöammattilaisia kylmä- ja lämminkeittiöihin eri pituisiin työsuhteisiin kesäkaudelle. 

 

Työ räätälöidään vahvuuksiesi mukaan pituudeltaan ja työtunneiltaan sopivaksi juuri sinulle. Teemme työtä kaikkina viikonpäivinä aamu- ja iltavuoroissa, aamiaiskokin ja vitriinituotteiden valmistajan työn painottuessa varhaisiin aamuihin.

 

Kokin työaika vaihtelee kaksivuorotyössä laajimmillaan klo 5-24 välisenä aikana ja työtä teemme kaikkina viikonpäivinä. Työtunteja voimme muokata sinulle sopivaksi, ja esimerkiksi aamu- ja iltavuoron yhdistäminen pienen siestan kautta onnistuu meillä vallan mainiosti.

 

MITÄ ODOTAMME

- Luovuutta keittiössä

 

- Ammattipätevyyttä ja kokemusta alalta

 

- Positiivista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan

 

- Aitoa innostusta ja kiinnostusta alaa kohtaan

 

- Pizzataikina pysyy käsissä vuoron alusta loppuun

 

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammattitaitoasi ja laajentamaan osaamistasi. Monipuolinen työympäristö takaa sen, että päivät ovat erilaisia ja työ pysyy mielenkiintoisena.

Jos asut kauempana ja työ kiinnostaisi, ei hätää. Vierumäki on pullollaan edullisia vuokra-asuntoja, joten myös sinä pääsisit töiden jälkeen nauttimaan Vierumäen kattavista palveluista.

 

MUUTA

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.eezy.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

 

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy Lahti.

 

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj