Sähköasentaja
Sähkö- ja elektroniikka-ala
Kemiönsaari
+ 5
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
15.11.2021
Automaatioasentajia
Contact person
Sari Sagulin
sari.sagulin@eezy.fi
+358400885377

Automaatioasentajia

AKKUTUOTANTO

Valmet Automotive on valmistanut akkujärjestelmiä ja -moduuleja vuodesta 2017. Perustimme ensimmäisen akkujen suursarjatuotantotehtaan Saloon vuonna 2019, ja vuoden 2021 loppupuolella aloittaa Uudessakaupungissa toinen suursarjatuotantoon yltävä akkutehtaamme, joka on osa autotehdastamme ja sitoutumistamme sähköajoneuvoihin. Valmet Automotive vahvistaa asemaansa Tier 1 -tason järjestelmätoimittajana ja näkee edessään poikkeuksellisen vahvaa kasvua.

Haemme nyt Valmet Automotive EV Powerille kunnossapidon osaajia huolehtimaan laitteistojen ylläpidosta Salon akkutehtaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Voit olla jo kokeneempi tekijä, urasi alkuvaiheessa oleva tai vielä opintojen loppusuoralla uurastava, tuleva automaatioasentaja.

Automaatioasentajana keskeisenä tehtävänäsi on automaatiolaitteiden vianhaku-, korjaus- ja ennakkohuoltotehtävät. Pyrit ennalta ehkäisemään laitteiden häiriöiden syntymistä ja huolehdit laitteiden käynnissä pidosta yhdessä tuotantohenkilöstön kanssa.

 

Menestyäksesi tehtävässä, odotamme sinulta

  • soveltuvaa sähkö-/ automaatioalan perustutkintoa
  • aktiivista työskentelyotetta ja oma-aloitteisuutta
  • kykyä suoriutua itsenäisesti kunnossapidon tehtävistä
  • MS Officen hallintaa
  • Siemens -automaatio-osaaminen (TIAportal) katsotaan eduksi
  • suomen kielen lisäksi käytännön englannin kielen hallintaa
  • valmius kolmivuorotyöhön

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle kokoaikatyön toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella, joka solmitaan Eezy Salon kanssa. Palkkaus määräytyy työntekijän kokemuksen/ koulutuksen mukaan, taustalla Teknologiateollisuuden työehtosopimus. Saat ympärillesi innostavan työyhteisön, jossa tiimityöskentely on saumatonta. Lisäksi suuri yritys avaa sinulle mahdollisuuksia kehittyä urapolullasi.

Haluatko olla osana maailman parasta akunrakentajatiimiä?

Jos vastasit kyllä, toimi näin:

Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä mukaan päivitetty CV:si. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi pian!

Lisätietoja:

Sari Sagulin
HR-koordinaattori
0400 885 377
sari.sagulin@eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj