Tuotantotyöntekijä, konepaja- ja metallituotteet
Kone- ja metalliala
Lohja
+ 2
Employment
Määräaikainen
Application period ends
31.10.2021
Etsintäkuulutus tuotannon tehtäviin
Contact person
Johanna Harjumäki
johanna.harjumaki@eezy.fi
+358403075402

ETSINTÄKUULUTUS!

Etsimme Lohjan ja sen ympäristökuntien alueella sijaitseville asiakkaillemme tuotannon työntekijöitä erilaisiin työtehtäviin. Nyt on taas tarjolla uusia tehtäviä ja enimmäkseen metalliteollisuudessa. Kyse on alkuun määräaikaisista töistä, mutta melko usein niistä voi seurata myös vakituinen työsuhde asiakkaalla. Työaika riippuu asiakkaan työajoista ja useimmiten se on päivä- tai kaksivuorotyötä. 

Odotamme hakijalta oikeanlaista asennetta ja luotettavuutta. Eduksi on kaikki aiempi kokemus teollisuuden ja varsinkin metallialan tehtävistä ja toki myös alalle soveltuva koulutus. Kaikissa tehtävissä tämäkään ei ole välttämättömyys, mutta sen sijaan aina on ehdotonta se, että itse haluat tehdä työsi hyvin ja ymmärrät, mitä teollisuudessa työskentely tarkoittaa. Se ei useinkaan ole kevyttä ja siistiä sisätyötä, vaan voi vaatia hyvää fysiikkaa, yksitoikkoisuuden ja välillä hyvinkin koruttomien työolojen sietämistä. Usein työpaikan sijainti myös vaatii oman kulkuneuvon ja muistathan, että tarjoamme näitä tehtäviä vain täysi-ikäisille hakijoille.

Monet asiakkaat edellyttävät työntekijöiltään työturvakorttia ja voimme avustaa sinua sen hankinnassa, kunhan työsuhteesi on tarpeeksi pitkä.

Pyrimme aina yhdistämään oikeanlaisen työntekijän ja asiakkaan ja neuvottelemme molempien kanssa, ennenkuin avoinna olevan työpaikan suhteen edetään. Palkkaus on asiakkaalla käytössä olevan työehtosopimuksen sekä palkkapolitiikan mukainen ja teemme kanssasi aina kirjallisen työsopimuksen. 

Joten ilmianna itsesi nyt tai ehdota kaverille/naapurille/sukulaiselle/kelle tahansa sopivalle tutulle. Ja soita vaikka meille, jos jokin vielä mietityttää, niin eiköhän asia selkene. Ja profiili kannattaa täyttää mahdollisimman hyvin, niin tiedetään, mitä haluat. Odotamme jo innolla hakemustasi!

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj