Leipuri
Elintarviketeollisuus
Lahti
+ 2
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
24.10.2021
Leipuri Villähteelle
Contact person
Essi Salomaa
essi.salomaa@eezy.fi
+358505552647

Villähteen leipä Oy on pakasteleivontaan erikoistunut leipomo. Leipomomme sijaitsee Villähteellä, Lahdessa ja tuotantolaitoksemme ohessa on tuoreita leivonnaisia tarjoileva kahvila-myymälä. Olemme perheyritys ja pyöritämme leipomoa jo kolmannessa sukupolvessa. Työntekijöitä meillä on noin 15 ja ilman heitä tästä ei tulisi yhtään mitään. Meillä on ihan huippuporukka, minkä lisäksi panostamme nykyaikaisiin koneisiin ja toimintamalleihin. Meille ainoa suunta on laadukkaasti eteenpäin. Kehitytään ja kasvetaan, viedään hommaa määrätietoisesti kohti tulevaa, yhdessä.

TOIMENKUVA

Haemme nyt Villähteen Leipä Oy:lle leipuria vakituiseen työsuhteeseen.

Leipurin tehtäviin kuuluvat mm.

- työvuorossasi osallistut suorittavaan työhön
- vastaat vuoron tiimiläisten tiedosta ja taidoista, ohjeistat ja autat erilaisissa työtehtävissä
- vastaat vuoron läpiviennistä, operatiivisesta toiminnasta

ODOTAMME SINULTA

- kokemusta leipomoalan tehtävistä
- ymmärrystä prosessileivonnan vaatimuksista ja vaiheista alkaen alkutuotannosta pakkaamiseen ja logistiikkaan
- aitoa motivaatiota ja halua oppia uutta sekä sitoutumista
- vuorotyövalmiutta
- joustavia tiimityötaitoja

MUUTA

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän lisäksi mukavan ja mutkattoman työilmapiirin.
Työ on kokoaikainen ja työt alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos et pelkää fyysistä työtä, olet periksiantamaton ja jaksat kuunnella huonoja vitsejä, saatat hyvinkin olla uusin vahvistus meidän tuotantotiimiin. Laita hakemus tulemaan, haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian!

Olisiko tämä sinun tulevaisuuden uusi työsi?

Täytä hakemus www.eezy.fi tai soita (03) 873 200 arkisin klo 9-15 välillä jos sinulla jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi.
Liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös meidän somekanavat seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikille nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200  ja soittamalla (arkisin klo 9-15) voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj