Elektroniikkatyöntekijä.
Sähkö- ja elektroniikka-ala
Haukipudas
+ 3
Employment
Määräaikainen
Application period ends
19.12.2021
Koulutettava tuotantotyöntekijä
Contact person
Sini Setälä
sini.setala@eezy.fi
+358403075300

Hei sinä reipas ja hyvän motivaation omaava työntekijä! Kiinnostaako sinua uudet työmahdollisuudet tuotannon parissa ja erilaiset sorminäppäryyttä ja hyvää keskittymiskykyä vaativat työt tuntuvat omiltasi? Jatka lukemista, nimittäin meillä on tarjolla sinulle loistava työmahdollisuus asiakkaallamme, sillä haemme nyt:

KOULUTETTAVIA TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ Oulun lähistölle!

Työssäsi tuotannon työntekijänä pääset oppimaan alan ammattilaisten ohjauksessa ja työskentelemään muun muassa kokoonpanon, juottamisen sekä tuotteiden valmistuksen parissa. Voit omata jo aiempaa kokemusta tuotannon töistä, mutta mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, ei hätää! Asiakkaamme perehdyttää ja kouluttaa valitut työntekijät tehtävään. Toivomme sinun omaavan ennen kaikkea reippaan ja työhön tarttuvan asenteen, hyvää sorminäppäryyttä sekä hyvän suomen kielen taidon.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja alustavan arvion mukaan töitä on tarjolla kevääseen 2022 saakka. Työ on aluksi 2-vuorotyötä, mutta vaihtuu 3-vuoroon lähiviikkoina. Palkkaus Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan. 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 19.12.2021 klo 23:59. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sini Setälä
Henkilöstökonsultti
Eezy VMP
040 307 5300
sini.setala@eezy.fi

www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj