Elektroniikkatyöntekijä
Sähkö- ja elektroniikka-ala
Haukipudas
+ 3
Employment
Määräaikainen
Application period ends
06.12.2021
Koulutettava tuotantotyöntekijä
Contact person
Riikka Luoma-aho
riikka.luoma-aho@eezy.fi
+358403075304

Hei sinä reipas ja hyvän motivaation omaava työntekijä! Kiinnostaako sinua uudet työmahdollisuudet tuotannon parissa ja erilaiset sorminäppäryyttä ja hyvää keskittymiskykyä vaativat työt tuntuvat omiltasi? Jatka lukemista, nimittäin meillä on tarjolla sinulle loistava työmahdollisuus asiakkaallamme, sillä haemme nyt:

KOULUTETTAVIA TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ Oulun lähistölle!

Työssäsi tuotannon työntekijänä pääset oppimaan alan ammattilaisten ohjauksessa ja työskentelemään muun muassa kokoonpanon, juottamisen sekä tuotteiden valmistuksen parissa. Voit omata jo aiempaa kokemusta tuotannon töistä, mutta mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, ei hätää! Asiakkaamme perehdyttää ja kouluttaa valitut työntekijät tehtävään. Toivomme sinun omaavan ennen kaikkea reippaan ja työhön tarttuvan asenteen, hyvää sorminäppäryyttä sekä hyvän suomen kielen taidon.

Työt alkavat marras-joulukuun aikana ja alustavan arvion mukaan töitä on tarjolla kevääseen 2022 saakka. Työ on aluksi 2-vuorotyötä, mutta vaihtuu 3-vuoroon loppuvuoden aikana. Palkkaus Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan. 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 6.12.2021 klo 23:59. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Riikka Luoma-aho
HR-asiantuntija
Eezy VMP
0403075304

riikka.luoma-aho@eezy.fi

www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj