Vuoropäällikkö
Ravitsemispalvelut
Uusimaa
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
07.11.2021
Palvelupäällikkö, Original Sokos Hotel Vantaa
Contact person
Maria Rasskazova
maria.rasskazova@eezy.fi
+358407435047

 

Haemme nyt palvelupäällikköä Original Sokos Hotel Vantaalle ravintola Tulisuudelmaan ja Pub Hertakseen

 

Palvelupäällikön tehtävissä vastaat työvuoron toiminnasta ja varmistat tiimin onnistumisen jokaisessa vuorossa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet jopa parhaimmillasi tilanteessa, jossa sinulla on monta rautaa tulessa. Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä. Aikaisempi kokemus esimiehenä toimimisesta katsotaan eduksi. Sinulta löytyy hygienia- ja anniskelupassi.

 

Original Sokos Hotel Vantaan fiilistä ei voita mikään. Hotelli tarjoaa uskomattomia tarinoita ja unohtumattomia iltoja, oli kyseessä sitten juhlat, kokoukset tai rentouttava viikonloppu. Monipuoliset palvelut ravintoloista karaokeiltoihin tekevät hotellista todellisen suomalaisen klassikon. Loistava sijainti lentokentän ja juna-aseman läheisyydessä ajaa mielenkiintoisimmat ihmiset ympäri Suomen ja maailman nauttimaan aidosta Vantaan helmestä.

 

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuoliset työtehtävät
 • Innostavan ja osaavan tiimin
 • Sokotelin ja S-ryhmän laajat uramahdollisuudet
 • Mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi myös muissa Sokotelin hotelleissa
 • S-ryhmän kattavat henkilöstöedut

  • Ostoalennukset S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä
  • kattavat työterveyspalvelut
  • normaalia laajemman vakuutusturvan
  • liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun

 

Tehtävä on vakituinen kokoaikainen 112,5 h / 3 vko työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Jarkko Miettinen p. 044 024 0100.

 

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, 7.11.2021 mennessä.

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-VANTAA/Palvelupllikk--Original-Sokos-Hotel-Vantaa--Tulisuudelma---Pub-Hertas_R-9901

 

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

 

Työhakemukset käsittelee Sokotel Oy:n rekrytointikumppani Eezy Oyj.

                                          

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj