Pitseriatyöntekijä
Ravitsemispalvelut
Iisalmi
Employment
Puitesopimus
Application period ends
07.12.2021
Ravintolatyöntekijä Kotipizzaan
Contact person
Mari Svensk
mari.svensk@eezy.fi
+358406890229

Etsimme asiakkaallemme ravintolatyöntekijöitä Iisalmen Kotipizza-ravintolaan!

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Ketjulla on lähes 300 ravintolaa halki Suomen. Kotipizza tähtää ennen kaikkea herkullisempaan pizzaan, parempaan palveluun ja hyvään mieleen. Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita.

Kotipizza on hyvien puolella tekemällä parhaansa huolehtimalla ihmisistä ympärillään. Kotipizza luo tasa-arvoisia ja kannustavia työyhteisöjä, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittyä pizzan mestariksi. Iisalmen Kotipizzan yrittäjinä toimii iisalmelainen perheyritys, joka arvostaa yhteisöllistä otetta työssään.

Mitä etsimme:

Etsimämme henkilö on innostunut oppimaan uutta sekä valmis työskentelemään laadukkaasti kovankin kiireen keskellä. Aikaisempi kokemus ravintola-alalta katsotaan hakijalle eduksi, mutta sitä ei vaadita. Tässä työssä pärjäät rautaisella asenteella ja halulla kehittyä pizzanpaiston virtuoosiksi!

Tässä työssä pääset oppimaan aitoa käsityöammattia leivontapöydän ääressä. Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely, pizzan leipominen ja paistaminen, kotiinkuljetus sekä ravintolan muut tehtävät Kotipizzan brändin standardien mukaan. Saat tehtäviisi laajan perehdytyksen, jotta voit toimia mahdollisimman kokonaisvaltaisesti osana tiimiä.

Odotamme työnhakijoilta:

  • palavaa halua asiakaspalveluun
  • intoa oppia uutta
  • B-ajokorttia
  • hyvää paineensietokykyä
  • valmiutta työskennellä kaikkina aukioloaikoina
  • hygieniapassia
  • suomenkielen taito

Mitä tarjoamme ja palkka:

Työ alkaa heti. Työtä on tarjolla toistaiseksi n. 15-20 h/vko viikonloppuisin, myöhemmin mahdollisuus kokoaikatyöhön. Työ sopii mainiosti opiskelijalle tai lisätyötä tarvitsevalle.

Palkkaus: Mara TES:n mukaan

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Tule mukaan tekemään maailmasta parempi paikka pizza kerrallaan!

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mari Svensk
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 689 0229
mari.svensk@eezy.fi

www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj