Asentaja
Kone- ja metalliala
Etelä-Karjala
+ 10
Employment
Määräaikainen
Application period ends
26.09.2021
Koneasentaja
Contact person
Merja Teitto
merja.teitto@eezy.fi
+358403075601

Haemme osaavaa koneasentajaa

suodattimien asennustyöhön kaivos- ja kemianteollisuuden yritykseen Lappeenrantaan. 

Edellytämme tehtävään valittavilta henkilöiltä alan koulutusta, hyvää kuvanlukutaitoa ja jonkin verran alan työkokemusta. Lisäksi voimassa oleva työturvakortti tarvitaan, tulityökortti on eduksesi, kuten myös hyvä ja reipas asenne työhön. Työ on kokoaikatyötä.

Hae tehtävää pikaisesti täyttämällä hakemus osoitteessa www.eezy.fi ja tärkeää on, että klikkaat ko. työpaikkaa. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoa tehtävästä antaa ma - pe klo 8-16 Kateriina Mutkala, puh. 040 307 5603, kateriina.mutkala@eezy.fi ja Rosa Thomander puh. 040 307 5602, rosa.thomander@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj