Kiinteistöhuolto
Uusimaa
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
30.09.2021
Caverionille sähköhuoltoasentaja, IV
Contact person
Titta Saarinen
titta.saarinen@eezy.fi
+358505004190

Haemme Caverionille ilmanvaihdon sähköhuoltoasentajaa pääkaupunkiseudulle. Oletko sinä etsimämme vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka loistaa asenteellaan ja ongelmaratkaisukyvyllään?

Asentajana työpäiväsi koostuvat IV-koneiden sähkökomponenttien vaihto- ja korjaustehtävistä sekä sähkömoottorien ja vastaavien laitteiden vaihtotöistä. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Ensiluokkaiset työkalut sekä ammattitaitoisen ja avoimen tiimin tuki antavat hyvät eväät työssäsi onnistumiseen. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meillä ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi, ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköalan koulutus sekä ymmärrystä ja aikaisempaa kokemusta sähkökorjaus- ja huoltotöistä. Lisäksi ymmärrys IV-laitteiden automatiikan toiminnasta katsotaan eduksi. Omaat toimeen tarttuvan otteen työhön ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa. Olet halukas kehittämään itseäsi tiimin mukana ja antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa.

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-asiantuntija Titta Saarinen, p. 050 500 4190 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 30.9.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Titta Saarinen
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 500 4190
titta.saarinen@eezy.fi

www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj