Myyjä
Kaupan ala ja myynti
Oulu
+ 1
Employment
Määräaikainen
Application period ends
26.09.2021
Myyjä erikoisliikkeeseen
Contact person
Laura Paloste
laura.paloste@eezy.fi
+358400796860

Etsimme asiakkaallemme MYYJÄÄ sähköalan erikoisliikkeeseen!

Haemme Oulussa sijaitsevaan sähköalan erikoisliikkeeseen pitkäaikaista ja kokoaikaista myyjää. Asiakkaamme myy muun muassa valaisimia, lamppuja, sähkötarvikkeita ja -varaosia. Pääasiallinen työnkuvasi koostuu asiakaspalvelusta, myynnistä ja myymälän ylläpidosta. 

Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä tai esimerkiksi ammatillinen koulutus sähköalalta katsotaan eduksi. Myös erilaisten sähkötarvikkeiden tuntemus on ehdottomasti eduksesi, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Toivomme sinun omaavan reippaan ja työhön tarttuvan työskentelyotteen sekä asiakaspalveluhenkisen ja palvelualttiin asenteen. 

Mitä tarjoamme:

Pääset työskentelemään asiakkaamme osaavassa myymälän tiimissä ja tarjoamme sinulle pitkäaikaisen ja kokoaikaisen työsuhteen (37,5h/vko). Työt alkavat lokakuun alussa ja työtä tehdään vaihtelevasti liikkeen aukioloaikojen mukaan (ma-pe 8-18 ja la 9:30-14). 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Voit jättää hakemuksen ohessa olevasta hakulinkistä.

Hakuaika päättyy 26.9.2021 klo 23:59. Haastattelemme jo hakuajalla!

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä!

Sini Setälä
Henkilöstökonsultti
Eezy VMP
040 307 5300
sini.setala@eezy.fi

www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj