Vastaanottovirkailija
Ravitsemispalvelut
Tampere
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
31.12.2021
Vastaanoton palvelupäällikkö, SSH Torni, Tampere
Contact person
Maria Rasskazova
maria.rasskazova@eezy.fi
+358407435047

Vastaanoton palvelupäällikkö, Solo Sokos Hotel Torni Tampere 

Kunnianosoitus tamperelaisille ilmiöille.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere tarjoaa täysin uudenlaisia hotellielämyksiä ympäri maailmaa yhteen tuleville ihmisille. Jokainen päivä hotellissa on oma huikea seikkailunsa. Torni Tampere on suomen korkein hotelli, josta on uskomattomat näkymät kaupungin ylle. Tornin fiiliksessä yhdistyy Tampereen historia ja paikalliset legendat saumattomasti moderniin tunnelmaan ja upeaan designiin. Viihtyminen on tehty helpoksi ja hotellin kolme ravintolaa ja kattobaari kattoterasseineen vie kokemuksen aivan uudelle tasolle.

VASTAANOTON PALVELUPÄÄLLIKKÖ, SOLO SOKOS HOTEL TORNI TAMPERE 

Vastaanoton palvelupäällikön tehtävässä toimit esihenkilönä vuorossa olevalle tiimille ja mahdollistat vuorossa olevan tiimin onnistumisen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet jopa parhaimmillasi tilanteessa, jossa sinulla on monta rautaa tulessa. Tässä työtehtävässä olet avainasemassa luomassa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, palkkaamme työntekijöitä sekä aamu-, ilta- että yötyöhön. Toivomme sinulta työkokemusta vastaavista työtehtävistä ja Opera- järjestelmän osaamista.

Meillä Sokotelilla sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään alan tehtävissä monipuolisesti. Kokemuksen karttuessa pääset laajentamaan osaamistasi myös muihin hotelleihimme Tampereella. 

Sokotelilla pääset työskentelemään innostavassa työyhteisössä, saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, kuten ostoalennukset kaikista S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä. Kattavat työterveyspalvelut, vakuutusturvan sekä uramahdollisuudet. 

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä Sokotelissa pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta. 
 

Lisätietoja ja hakuohjeet 

Aloitus sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme työkaveri, täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään 31.12.2021. Työtehtävä on vakituinen ja palkkaamme työntekijöitä osa- ja kokoaikaiseen työsuhteeseen, sopimustunneilla 90 h-112,5h / 3vko. 

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/SOLO-SOKOS-HOTEL-TORNI-TAMPERE/Vastaanoton-palvelupllikk_R-9650

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, Pirita juttelee mielellään kanssasi lisää niistä.  

Hotellipäällikkö Pirita Roiton tavoitat parhaiten p. 040 553 3390 tai piritta.roito@sok.fi. 

Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin. Työllistyt osaksi S-Ryhmää Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen.   

Sokotel Oy on hotellioperaattori ja SOK Liiketoiminta Oy:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa. 

 

 

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj