Metallityöntekijä
Kone- ja metalliala
Pirkanmaa
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
20.09.2021
CNC-koneistaja (Levytyö Särkinen Oy)
Contact person
Santtu Peltomäki
santtu.peltomaki@eezy.fi
+358504111703

Levytyö Särkinen Oy on vuonna 1974 toimintansa aloittanut hitsattujen levyrakenteisten koneiden ja koneosien valmistaja. Yritys valmistaa raskaan konepajateollisuuden hitsatut ja levyrakenteiset koneenosat ja laitteet, pääasiassa vahvalevytyöt. Palveluihin kuuluvat plasma- ja polttoleikkaus, särmäys, hitsaus, lämpökäsittely, maalaus, koneistus ja kokoonpano. Asiakkaita ovat kotimaiset vaihteiden ja kivenmurskauskoneiden valmistajat sekä muu raskas konepajateollisuus. Levytyö Särkinen Oy on vakavarainen ja tunnettu yritys, joka arvostaa pitkiä työsuhteita.

Lue lisää osoitteesta: www.levytyosarkinen.fi

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme CNC-koneistajaa. Työtä tehdään toimitiloissamme Tampereen Hervannassa ma - pe tällä hetkellä päivävuorossa. Työnkuva on pääasiassa säteisporan käyttöä ja/tai CNC-koneistustöitä työtilanteen ja tekijän osaamisen mukaan. Tehtävään annetaan kattava perehdytys, joten aiempaa kokemusta säteisporasta ei vaadita.

Hakijoilta toivomme

- metallialan koulutusta tai alan työkokemusta

- kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- asennetta ja oppimiskykyä

 

Osaavalle työntekijälle on tarjolla vakituinen työ perinteikkäässä konepajassa, kilpailukykyinen palkkaus, vaihteleva ja monipuolinen työnkuva sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Eezy Henkilöstöpalvelut, ei siis suoria yhteydenottoja Levytyö Särkiselle.

Täytä hakemus sivuillamme https://eezy.fi/.

Lisätiedot: Santtu Peltomäki, p.050 411 1703, santtu.peltomaki@eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj