Ravintolatyöntekijä
Ravitsemispalvelut
Kuopio
+ 1
Employment
Puitesopimus
Application period ends
24.10.2021
Ravintolatyöntekijä pikkujoulusesonkiin
Contact person
Heidi Nokelainen
heidi.nokelainen@eezy.fi
+358509116443

Etsitkö työtä, jossa voit itse vaikuttaa omiin työvuoroihisi? Kenties haluat saada hieman lisätienestiä opintojesi ohelle? Vai kaipaatko sittenkin uusia haasteita? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme pikkujoulutyöntekijä.

Etsimme asiakasyrityksillemme uusia KOKKEJA, TARJOILIJOITA, BAARITYÖNTEKIJÖITÄ ja BLOKKAREITA pikkujoulusesonkiin 2021.

***

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle joustavan tavan tehdä töitä, sillä meillä pääset itse vaikuttamaan siihen missä ja milloin haluat työskennellä. Työajat sijoittuvat asiakasyrityksiemme tarpeiden mukaisesti arki-iltoihin ja viikonloppuihin, joten työtä voit tehdä joustavasti esimerkiksi opintojesi ohessa. Kauttamme voit myös jatkaa työskentelyä pikkujoulusesongin jälkeen. Näiden lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä Eezy Henkilöstöpalveluiden täyden tuen. 

*** 

Mitä toivomme sinulta?

Olitpa sitten ravintola-alan opiskelija, alasta muuten vain kiinnostunut tai kokenut konkari, meillä on sinulle töitä. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulta löytyy runsaasti iloista ja reipasta asennetta sekä halu oppia ja kehittyä. Näiden lisäksi sinulta tulisi löytyä hygieniapassi. 

*** 

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Jos kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 24.10.2021 mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Heidi Nokelainen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 911 6443
heidi.nokelainen@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj