Kiinteistöhuolto
Lappi
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
30.09.2021
Kirvesmies Caverionille
Contact person
Jesse Isomäki
jesse.isomaki@eezy.fi
+358505727104

Haemme nyt Caverionille kirvesmiestä voimalaitosten rakennuskunnossapitotehtäviin Pohjois-Suomen alueelle. Oletko sinä etsimämme vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka tarttuu toimeen ja kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn?

Työpäiväsi pitää sisällään mm. betonirakenteiden korjauksia, erilaisia voimalaitoskiinteistöjen korjaustöitä sekä myös uudisrakentamista. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Hyvät eväät tehtävään antaa kirvesmiehen ammatillinen koulutus sekä muutaman vuoden aikaisempi työkokemus. Katsomme eduksi kokemuksen muottikirvesmiehen töistä sekä betonirakenteiden injektointitöistä. Hakijalta edellytetään matkustusvalmiutta. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Jesse Isomäki, p. 050 572 7104 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi.

Hae tehtävää 30.9.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Jesse Isomäki

HR-konsultti

jesse.isomaki@eezy.fi

050 572 7104

www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj