Avainasiakaspäällikkö
Tekstiiliala
Lohja
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
30.09.2021
Avainasiakaspäällikkö E. Laiho Oy
Contact person
Marjo Järvinen
marjo.jarvinen@eezy.fi
+358403075409

E. LAIHO Oy on perheyritys, joka valmistaa kotimaisia hyvän olon työvaatteita yritysten, kuntien ja kaupunkien työntekijöille. Työvaatteet valmistetaan Lohjan tehtaalla korkealaatuisista kankaista ja materiaaleista.

Etsimme E. Laihon myyntitiimiin täydennystä. 

Mikäli olet omaa työtäsi yrittäjämäisesti johtava myyntihenkinen persoona, joka kokee tavoitteet miellyttävänä haasteena, saatat olla etsimämme henkilö. Meillä nyt auki olevassa tehtävässä tulet olemaan tekemisissä monipuolisen ja laatua arvostavan asiakaskunnan kanssa ja pääset tutustumaan alaan valtakunnallisesti. Työpäivään saattaa sisältyä asiakaspuheluita, etäneuvotteluja asiakkaiden kanssa, vaatteiden sovitustilanteen järjestämistä asiakkaalla tai sitten olet matkalla pohjoiseen tapaamaan ihan uutta asiakasta. Työ keskittyy enimmäkseen uusasiakashankintaan ja tulevien asiakkuuksien ylläpitoon. 

Rakennat oman päivittäisen työpäiväsi tavoitteellisesti ja tulosta itseltäsi edellyttäen. Myyntityöhön ja asiakaspalveluun suhtaudut luontevasti ja toimit pitkäjänteisesti sekä luotettavasti. Kykenet viestimään sujuvasti ja sinulle on luontevaa käyttää työtä helpottavia sähköisiä järjestelmiä, kuten esim. Teams-palaverit. Otat osaa myyntipalavereihin ja olet Lohjalla vähintään joka toinen viikko muutaman päivän (tai sopimuksen mukaisesti), muuten kotitoimistosi voi olla hyvin toisella paikkakunnalla. Luonteeltasi olet tiimityöskentelijä, vaikka nautit myös itsenäisistä asiakasmatkoista ja elämäntilanteesi mahdollistaa matkustamisen. Ajokortti on luonnollisesti välttämättömyys.  

Sinulta ei edellytetä tiettyä koulutustaustaa, mutta odotamme sinun tuntevan itsesi tarpeeksi hyvin tietääksesi, onko tämä unelmatyösi. Ja haluamme myös kuulla, miten ja miksi juuri sinä siinä menestyisit.

Tarjolla on monipuolinen ja itsenäinen työtehtävä ja hyvä taustatuki kotimaisessa perheyrityksessä, joka tunnetaan hyvästä maineestaan alalla.

Jos näet tässä juuri sitä, mitä olet aina halunnut, ilmianna itsesi! Hakuprosessista vastaa Eezy Henkilöstöpalvelut. Täytä hakuprofiilisi huolellisesti ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoive. Vaihtoehtoisesti voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen liitteineen osoitteeseen marjo.jarvinen@eezy.fi Haastattelut alkavat jo hakuaikana.

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj