Elintarviketyöntekijä
Elintarviketeollisuus
Aura
+ 7
Employment
Määräaikainen
Application period ends
31.10.2021
Tuotantotyöntekijöitä elintarviketeollisuuteen
Contact person
Ninni Salama
ninni.salama@eezy.fi
+358503130659

Naapurin Maalaiskana Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen, siipikarjaan erikoistunut yritys ja olemme nykyisin osa kansainvälistä Scandi Standard -pörssiyhtiötä. Meillä on yksi alamme uudenaikaisimmista tuotantolaitoksista Pohjoismaissa. Tehtaamme sijaitseen Turun seudulla Liedossa, jossa valmistamme tuotteita Naapurin Maalaiskana -brändillä vähittäiskauppaan ja HoReCa-asiakkuuksiin. Panostamme toiminnassamme laatuun ja pyrimme aina sloganimme mukaisesti tuottamaan Parasta kanaa. Tämä tarkoittaa mm., että tuotteemme ovat antibiootti- ja GMO-vapaita ja meillä on FSSC laatu- ja turvallisuussertifikaatit. Yrityksessämme toimii tällä hetkellä noin 210 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 50 Meur.

 

Tuotantotyöntekijöitä Naapurin Maalaiskanalle Lietoon!

 

Mitä etsimme:

Etsimme asiakkaallemme Naapurin Maalaiskana Oy:lle reippaita työntekijöitä elintarviketuotantoon. Tehtäviä on tarjolla sekä leikkaamon, että pakkaamon puolella.

Mitä odotamme:

Työ on seisomatyötä koneiden- ja laitteiden tahdissa, joten tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä ripeyttä. Toivomme myös, että sinulla olisi ainakin seuraavat asiat hallussa: oma-aloitteinen ote työhön sekä positiivinen asenne tuotantotyötä kohtaan. Alan tutkinnon ja/tai työkokemuksen katsomme eduksi, mutta ei ole välttämätön sillä asiakkaamme perehdyttää tehtäviin monipuolisesti.

Työ edellyttää 18 v. ikää ja hygieniapassia, jos sinulla ei vielä hygieniapassia ole, voit toki lähettää hakemuksesi tehtävään ja suorittaa hygieniapassin ennen työnaloitusta. Kyseessä on rikas ja monikansallinen työyhteisö, joten hyvä suomen- ja/tai englannin kielen taito vaaditaan. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on ehdottomasti eduksi, mutta Eezy voi mahdollisuuksien mukaan järjestää kuljetuspalvelun työpaikalle.

Mitä tarjoamme:

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä dynaamisessa elintarviketeollisuudessa, uudistuneissa ja moderneissa tiloissa. Työsuhteet alkavat heti/sopimusten mukaan. Työ on keskeytyvää 2-vuorotyötä (viikonloput vapaat), 40h. viikkotunneilla. Tes- palkkaus.

Kerrytä työkokemustasi ja pistä hakemusta tulemaan! Työntekijänä olet arvokas tekijä Eezylle ja mahdollistamme myös tulevaisuuden työpaikat puolestasi.

Lähetä hakemuksesi jo tänään – ja varmista paikkasi tähän mukavaan työyhteisöön!

Miten haet tehtävään:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä!

Ninni Salama

Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

050 313 0659

ninni.salama@eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj