Kokki
Ravitsemispalvelut
Tampere
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
28.11.2021
Kokkeja, Radisson Blu Grand Hotel Tammer
Contact person
Maria Rasskazova
maria.rasskazova@eezy.fi
+358407435047

Sokotel Oy on osa S-ryhmää ja operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Hotellimme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä, jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita.

Haemme nyt kokkeja legendaarisen Grand Hotel Tammeriin

Tammer on ainutlaatuinen hotelli, jonka miljöö ja palvelut tarjoavat vertaansa vailla olevia nautintoja ja elämyksiä. Tammerin arvot ovat edelleen kunniassa: Asiakkaista pidetään hyvää huolta ja Tammer on ylpeä keittiöstään.

Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, työvuorojen vaihdellessa Super Breakfast aamiaiselta, Bistro Tammerin a la carteen. Ruoka on intohimosi ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet jopa parhaimmillasi tilanteessa, jossa sinulla on monta rautaa tulessa. Tehtävässä edellytetään alan koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työtehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen tai englannin kielitaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.  Sinulta löytyy hygieniapassi ja oikeaa asennetta!

Meillä pääset toteuttamaan asiakkaalle unohtumattomia kokemuksia yhteistyössä huippukollegojen kanssa. Sokotelilla olemme yhtä perhettä ja työllistämme omia työntekijöitämme yli yksikkörajojen. Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään alan tehtävissä monipuolisesti aamiaiselta isojen kokous- ja tapahtumatalojen kautta tunnelmallisiin bistroihin.

Työtehtävä on vakituinen ja palkkaamme työntekijöitä osa-aikaiseen työsuhteeseen sopimustunneilla 60 h- 90 h / 3 vko.

Sokotelilla pääset työskentelemään innostavassa työyhteisössä, saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, kuten ostoalennukset kaikista S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä. Kattavat työterveyspalvelut, vakuutusturvan sekä uramahdollisuudet.

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Rasskazova puh. +358 40 743547, maria.rasskazova@eezy.fi.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, 28.11.2021 mennessä.

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/RADISSON-BLU-GRAND-HOTEL-TAMMER/Kokkeja--Radisson-Blu-Grand-Hotel-Tammer--Tampere_R-9374

Työhakemukset käsittelee Sokotel Oy:n rekrytointikumppani Eezy Oyj.

Sokotel- We make hospitality happen.

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj