Muu puu- ja sahatavaran prosessityöntekijä
Puuteollisuus
Hartola
+ 1
Employment
Määräaikainen
Application period ends
23.09.2021
CNC-koneen käyttäjä
Contact person
Niko Reinikainen
niko.reinikainen@eezy.fi
+358403558994

Versowood Oy

Luotettavaa puukauppaa ja laadukasta sahatavaraa
Teemme luotettavaa puukauppaa ja valmistamme monipuolisesti tuotteita kotimaisesta puusta. Perheyrityksenä toimintamme on tehokasta ja ketteräliikkeistä. Valmistamme erilaisia sahatavaran jatkojalosteita, kuten: höylättyjä ja kyllästettyjä tuotteita, liimapuutuotteita ja -rakenteita, puhelin- ja sähköpylväitä, puusiltoja, meluaitoja, erilaisia puupakkauksia, pellettejä sekä tuotamme metsäenergiaa.

Hankimme puuta sertifioiduista suomalaisista metsistä luontoa kunnioittaen. Puukaupoissa olemme tunnettuja tarkasta tukin katkonnasta ja sahatavaramme laatu on vertaansa vailla.

TOIMENKUVA

Etsimme investointien johdosta vahvasti kasvavalle Versowood Hartolan liimapuutehtaalle kokopäiväiseen työsuhteeseen prosessityöntekijöitä ja koneen käyttäjiä. Etsimme tekijöitä 6kk määräaikaisiin työsuhteisiin joissa on mahdollista vakinaistua asiakkaamme kirjoille määräaikaisuuden jälkeen. Työtehtävät määräytyvät tekijän osaamisen mukaan.

ODOTAMME SINULTA

Emme vaadi välttämättä aikaisempaa kokemusta tai koulutusta alalta, sillä työhön koulutetaan. Arvostamme reipasta asennetta työntekoon. Sinulla on valmius itsenäiseen työskentelyyn ja valmius vuorotyöhön. Kokemus teollisuudesta katsotaan isoksi eduksi.

MUUTA

Versowood Oy tarjoaa sinulle kansainvälisen ja kehittyvän toimintaympäristön sekä monipuolisen tehtävän.
Täytä hakemus pikaisesti www.eezy.fi ja liitä myös cv:si. Soita samalla, niin sovitaan haastattelu. Tämä paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.


Lisätietoja: ma–pe klo 9–15 Lahden toimisto (03) 873 200

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj