Varastotyöntekijä
Logistiikkapalvelut
Salo
Employment
Määräaikainen
Application period ends
08.10.2021
Logistiikka työntekijä
Contact person
Henna Hietanen
henna.hietanen@eezy.fi
+358408022923

Etsimme asiakkaamme logistiikkakeskukseen Saloon logistiikkatyöntekijää. Toimenkuvaan kuuluvat kaikki varaston työt, kuten lähetyksen vastaanotto ja lähetys toiminnanohjausjärjestelmässä, purkaminen, pakkaaminen ja varastointi. Työ on päivätyötä, arviolta 0-37,5h/vko. 

Odotamme sinulta reipasta palveluasennetta, tietoteknisiä perusvalmiuksia ja hyvää suomenkielentaitoa. Olet sosiaalinen ryhmäpelaaja, jolla on piinkova työmoraali. Työ vaatii tarkkaavaisuutta, huolellisuutta ja JÄRJESTELMÄLLISYYTTÄ sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työ tehdään seisten.

Sujuva trukinajotaito, aiempi kokemus logistiikkatöistä ja toiminnanohjausjärjestelmistä, sekä englannin kielen taito katsotaan merkittäväksi eduksi.

Tarjoamme mukavan työporukan, ilmapiirin kehittyä työssäsi ja avaimet oma-aloitteisuudelle. Jos tunnistat itsesi yllä olevasta ja kiinnostuit tehtävästä, toimi pian, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Klikkaa alta Hae  paikkaa Jos olet uusi hakija, luo käyttäjätili, liitä hakemukseesi myös CV:si erillisenä tiedostona. Mikäli sinulta löytyy jo käyttäjätili Eezyn sivuilta, niin hae tätä paikkaa ja lisää/päivitä CV:si. 

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj