Palvelupäällikkö
Ravitsemispalvelut
Vaasa
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
07.11.2021
Palvelupäällikkö Frans & Nicole, OSH Royal Vaasa
Contact person
Maria Rasskazova
maria.rasskazova@eezy.fi
+358407435047

Sokotel Oy on osa S-ryhmää ja operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Hotellimme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Oletko etsimämme palvelupäällikkö ja ravintola-alan rautainen ammattilainen?

Tule kanssamme luomaan asiakkaillemme unohtumattomia kokemuksia Original Sokos Hotel Royal Vaasaan. Haemme asiakaspalvelun rautaista ammattilaista toimimaan salin palvelupäällikön tehtävissä hotellin ravintolamaailmaan, johon kuuluvat ravintolat Frans & Nicole, Wazaca sekä tilausravintola Central. Työssäsi vastaat työvuorojen operatiivisesta toiminnasta ja toimit esimiehenä vuorossa oleville työntekijöille.

Erinomainen asiakaskokemus on sinulle sydämen asia. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat lukea tilanteita erilaisten ihmisten kanssa. Sinulta löytyy paineensietokykyä ja olet taitava organisoimaan työtehtävien ja -vuorojen kokonaisuutta. Työssä edellytetään soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä, sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa sekä hygieniapassia.

Työ on vaihtelevaa vuorotyötä työaikojen painottuessa iltaan ja viikonloppuihin.

Sokotelilla pääset työskentelemään innostavassa työyhteisössä, saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut ja uramahdollisuudet.

Työtehtävä on vakituinen ja työaika on keskimäärin 90h / 3 vko.

Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Henttonen, puh. 0407335758 minna.henttonen@sok.fi

Lähetä hakemuksesi sekä CV 7.11.2021 mennessä oheisen linkin kautta.  

 https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-ROYAL-VAASA/Palvelupllikk--Frans---Femme--Original-Sokos-Hotel-Royal-Vaasa_R-9085-1

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

 

Sokotel – We make hospitality happen

Sokotel Oy:n rekrytointikumppani on Eezy Oyj.

 

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj