AC-kokki
Ravitsemispalvelut
Ahvenanmaa
+ 18
Employment
Määräaikainen
Application period ends
24.10.2021
AC-KOKKI, Stefan's Steakhouse Levi, NoHo
Contact person
Essi Alfaro
essi.alfaro@eezy.fi
+358443006239

Kokki, Levin Stefan's Steakhouse etsii juuri sinua!


Kuten steakhouse-nimikkeestä voi päätellä, pihvit ovat pääosassa ruokalistalla. Mitään ei ole jätetty puolitiehen. Ruokaan sopivat viinit on valittu huolella Restamax-konsernin viiniasiantuntijoiden johdolla. Stefan’s Steakhouse on tarkoitettu hyvän ruuan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia. Tämä on paikka jonne voi tulla ilman pikkutakkia tai viettämään iltaa pidemmän kaavan mukaan täydellisine kattauksineen.

TALVEKSI TUNTURIIN!


Etsimme kokkeja Levin talvisesonkiin 2021-2022.


Jos sinulta löytyy osaamista ja ammattitaitoa kokin tehtäviin, teet työsi isolla intohimolla ja rakkaudella, niin täytä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä!

Me tarjoamme sinulle kiinteät ansiot, hyvät työtunnit, kivat työtoverit, hyvät henkilökuntaedut ja pirteän talven Lapin kauniissa maisemissa.

Töitä on tarjolla koko kaudeksi, marraskuusta aina vappuun saakka. Tunteja on tarjolla ainakin 90h/3vkoa. Kohtuuhintainen asunto järjestyy, joten töihin voi saapua mistä päin Suomea tahansa!

 Työsuhde voidaan sopia talvikaudeksi tai toistaiseksi voimassa olevaksi. Kesäkaudella 2022 töitä on mahdollisuus jatkaa vastaavissa tehtävissä esimerkiksi Hangossa tai Helsingissä.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si näiden sivujen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.10! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Lisätietoja:

Petri Leskinen

petri.leskinen@noho.fi

040 571 6315

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj