Pakkaaja
Elintarviketeollisuus
Heinola
+ 2
Employment
Puitesopimus
Application period ends
31.10.2021
Leipomoapulainen
Contact person
Eetu Keinänen
eetu.keinanen@eezy.fi
+358447880860

Tehtävänkuvaus

Haemme nyt reippaalla asenteella varustettuja pakkaajia asiakasyrityksellemme Heinolaan. Työ tehdään leipomossa ja nyt on oiva tilaisuus päästä kartuttamaan kokemusta elintarvikealalta! Työtehtävinä on laajasti erilaisia pakkaus- ja aputehtäviä. Työtä on tarjolla ainakin koko kesän ajaksi, ja hyvälle tekijälle tarjolla voisi olla jopa täysiä työviikkoja. Työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa työmäärään, ja tarjolla on sekä aamu- että iltavuoroja. 

Vaatimukset

Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä emme odota. Reipas ja motivoitunut asenne kantavat tässä työssä pitkälle. Jos olet esimerkiksi kesätyötä vailla, ja haluaisit päästä kokeilemaan siipiäsi leipomon puolella, on tässä mahdollisuus juuri sinulle. Kohde sijaitsee Heinolassa, mutta pääset paikalle julkisilla esimerkiksi Lahdesta. 

Pätevyysvaatimus/koulutus

Kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Myös hygieniapassi katsotaan selkeäksi eduksi. 

Muuta

Täytä hakemus www.eezy.fi tai soita (03) 873 200 jos sinulla jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi.
Liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös meidän somekanavat seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikille nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200  ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj