Pakkaaja
Sähkö- ja elektroniikka-ala
Helsinki
Employment
Määräaikainen
Application period ends
22.10.2021
Pakkaamo- ja lähettämötyöntekijöitä Itä-Helsinkiin
Contact person
Jouni Vainio
jouni.vainio@eezy.fi
+358401206577

Haemme tekijöitä pakkauksen ja lähettämön puolelle

Haemme Itä-Helsinkiläiseen asiakasyritykseen tekijöitä monipuolisiin pakkaamon ja lähettämön tehtäviin. Työssäsi käsittelet yrityksessä valmistettuja laitteita ja valmistelet niitä kuljetusta ja rahtia varten pakkaamalla koneita ja tekemällä osakokoonpanoja.

Mitä odotamme:

Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja osana tiimiä. Työtehtävässä menestyminen edellyttää huolellisuutta, järjestelmällisyyttä ja kykyä pitää yllä siisteyttä. Kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi ja tuntemus perustyökaluista on hyvällä tasolla. 

Kyseessä on määräaikainen, kokoaikainen tehtävä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan toimialansa johtavan yrityksen maailmaan, osana tunnettua ja arvostettua yrityskokonaisuutta.

----------

Muuta:
Työn aloitus mahdollisimman pian. Työ sijaitsee Itä-Helsingissä. Työtä tehdään arkisin 37,5 h/vko, liukuvasti 7-16 välillä. Määräaikainen työsopimus kestää tammikuun loppuun asti, minkä jälkeen katsomme mahdollista jatkoa. Palkkaus teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus. Liitä sähköiseen hakemukseen mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15

Jouni Vainio
HR-Konsultti
jouni.vainio@eezy.fi
040 1206577

Maiju Nikkilä
HR-konsultti
maiju.nikkila@eezy.fi
050 3095366

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj