AC-kokki
Ravitsemispalvelut
Heinola
+ 2
Employment
Määräaikainen
Application period ends
31.08.2021
À la carte - kokkeja Vierumäelle
Contact person
Karoliina Tiihonen
karoliina.tiihonen@eezy.fi
+358505555437

À la carte - kokkeja Vierumäelle

Vierumäki kehittyy ja uudistuu, majoituspalvelumme monipuolistuvat, meillä ollaan #matkallahuipulle – tule osaksi joukkuetta. Vierumäellä työtä tehdään arvojamme kunnioittaen; hymyillen, perinnettä unohtamatta, luonnon inspiroimana ja ponnistelemme yhdessä asiakkaidemme viihtymisen vuoksi. Haluamme muutosmatkallemme mukaan innostuneita, sitoutuneita ja ratkaisukeskeisiä osaajia. Meillä pääset rakentamaan asiantuntijuuttasi ja kehittämään vahvuuksiasi monipuolisissa asiakaspalvelun tehtävissä. Henkilöstöetumme ovat liikuttavat.

UUSI VIERUMÄKI!

Vierumäen ravintoloiden luonne on inspiroiva, rohkea ja tarttuva. Meillä on aito tekemisen meininki, jossa monipuolinen ja maukas ruoka näkyy ja tuntuu. Sekoitamme tyylejä, tarinoimme ylpeydellä ja luomme elämyksiä arjessa. Ruoka- ja juomatuotteemme on urheilija- ja asiakaslähtöinen, vastuullinen ja ympäristöä kunnioittava. Vierumäen ravintoloissa kohtaavat pohjoisen vuodenaikojen vaihtelut ja makujen harmonia edistäen nautiskelijoiden ja urheilijoiden hyvinvointia ja terveyttä. Monipuolinen ja maukas ruoka, valloittavat juomat, yhdessäolo ja hauskanpito ovat osa vierumäkeläisyyttä.

Vierumäen ravintoloissa työtä tehdään arvojamme kunnioittaen; hymyillen, perinnettä unohtamatta, luonnon inspiroimana ja ponnistelemme yhdessä asiakkaidemme viihtymisen vuoksi.

Tiimit kaipaavat lisävahvistuksia kesäsesonkiin 2021 ja toivomme rempseään remmiin mukaan toimeen tarttuvia ammattilaisia ja luontevia asiakaspalvelijoita, jotka ovat kanssamme #matkallahuipulle.

À la carte kokkeja

Vierumäen keittiöissä ruokaan suhtaudutaan intohimolla, kunnioituksella ja arvostuksella. Valmistamme asiakkaillemme jokaisen tarjolle katettavan ruoan ammattitaidolla, höystämme hymyllä ja viimeistelemme rakkaudella. Keittiöissämme valmistetaan ruokatuotteita lähes kaikkiin tarpeisiin, olipa kyse aamiaisesta, liikkujan lounaasta, kahviloidemme vitriinituotteista, salaattibuffetista, pizzasta, elämysravintolan savustetusta lohesta tai muurikkaletuista nuotiopaikoillamme.

Meillä saa tehdä kokin työtä kaikenlaisissa ympäristöissä, urheilijan ja liikkujan buffetravintolassa, terasseilla ja saunaravintoloissa, cartekeittiössä ja bakeryssamme.

Keittiöissä teemme työtä perustuen parhaaseen mahdolliseen asiakaskokemukseen. Haemme innostuneita, ruoanvalmistuksen taitajia ja ruoasta kiinnostuneita, erilaisten ihmisten kanssa toimeen tulevia keittiöammattilaisia kylmä- ja lämminkeittiöihin eri pituisiin työsuhteisiin kesäkaudelle. 

Vierumäelle avautuu syksyllä täysin uusi ravintola. Työ räätälöidään vahvuuksiesi mukaan pituudeltaan ja työtunneiltaan sopivaksi juuri sinulle. Teemme työtä kaikkina viikonpäivinä aamu- ja iltavuoroissa, aamiaiskokin ja vitriinituotteiden valmistajan työn painottuessa varhaisiin aamuihin.

Kokin työaika vaihtelee kaksivuorotyössä laajimmillaan klo 5-24 välisenä aikana ja työtä teemme kaikkina viikonpäivinä. Työtunteja voimme sopimukseen kirjata toivomasi määrän ja esimerkiksi aamu- ja iltavuoron yhdistäminen pienen siestan kautta onnistuu meillä vallan mainiosti.

ODOTAMME SINULTA

- Luovuutta keittiössä

- Ammattipätevyyttä ja kokemusta alalta

- Asiakaspalvelutaitoja

- Positiivista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan

- Aitoa innostusta ja kiinnostusta alaa kohtaan

MUUTA

Täytä hakemus osoitteessa www.eezy.fi Jos sinulla on jo hakemus meillä, soita 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Voit kertoa jo hakemuksessa, millaisista siivouskeikoista olet kiinnostunut.
Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti.

Vierumäki on Euroopan suurin ja monipuolisin liikunta- ja vapaa-ajankeskus vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Meillä työskentelee tällä hetkellä n. 150 eri alojen osaajaa. Ammattimaista ohjausta työhyvinvointiin ja urheilualan huippuosaamista on tarjolla yli 90 vuoden kokemuksella.

Uuden strategian myötä Vierumäki on palaamassa juurilleen ja tulee jatkossa keskittymään koulutukseen, huippu-urheiluun ja liikuntaan. Matkalla huipulle tarvitaan mahdollistajia, joten ravintoon, lepoon ja olosuhteisiin tullaan myös jatkossa panostamaan uudenlaisella otteella. Sisäinen tahtotila on korkealla, mutta matka on pitkä ja suunnan muuttaminen tulee vaatimaan uudenlaista asennetta ja osaamista niin jokaiselta yksilöltä kuin koko organisaatiolta.

Koulutamme edistyksellisin menetelmin liikunnan ja urheilun ammattilaisia, tarjoamme maailmanluokan olosuhteet painopistelajien huippu-urheilijoille ja olemme vetovoimaisin paikka urheilun harrastajille sekä vapaa-ajan liikkujille. Edistämme liikunnallisen elämäntavan toteutumista kaikkien suomalaisten keskuudessa. Kaikki Vierumäen toiminnot ovat taloudellisesti kannattavia, eettisesti oikein ja ekologisesti kestäviä. 

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj