Maanrakennustyöntekijä
Maa- ja vesirakennusala
Rovaniemi
Employment
Määräaikainen
Application period ends
15.08.2021
Maanrakennusapumies
Contact person
Emmi-Erika Korhonen
emmi-erika.korhonen@eezy.fi
+358440188990

Pysyykö lapio kädessäsi, pidätkö fyysisestä työstä ulkona?

Etsimme maanrakennusapumiestä rakennusalan asiakasyritykseemme Rovaniemelle. Työtehtäviin kuuluvat muun muassa harkkomuuraukset ja salaojitukset kannustavan, ammattimaisen työyhteisön ympäröimänä. Hakemamme maanrakennusapumies työskentelee kokoaikaisesti syyskuun loppuun saakka, jonka jälkeen mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Mitä odotamme hakijalta: 

Etsimämme henkilö on ennen kaikkea kiinnostunut työskentelemään rakennustyömailla ja tekemään fyysistä työtä. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta maarakennusalalta, mutta sinulta tulisi ehdottomasti löytyä loistava ja motivoitunut työasenne. Lisäksi edellytämme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Sinä pääset näyttämään ja kehittämään taitojasi kannustavassa työyhteisössä. Tarjoamme sinulle työsuhteen syyskuun loppuun asti laadukkaassa asiakasyrityksissämme sekä mahdollisuuden jatkaa myös syksyn jälkeen. Perehdytys työtehtävään järjestetään asiakasyrityksemme puolesta työn aloituspäivänä. Palkkaus: Maanrakennusalan TES mukainen.

Työt alkavat sopivan tekijän löydyttyä. Haku päättyy 15.08.2021. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Emmi-Erika Korhonen
HR-assitentti
Eezy Rovaniemi
044 0188 990
emmi-erika.korhonen@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj