Myyjä
Kaupan ala ja myynti
Kitee
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
13.08.2021
Myyjä Kiteelle
Contact person
Seija Tolonen
seija.tolonen@eezy.fi
+358405254885

Joensuun Dieselhuolto Oy on vuonna 1961 perustettu autotarvike- ja varaosaliike, jonka toimipisteet sijaitsevat Joensuussa ja Kiteellä. Se kuuluu valtakunnalliseen Fixus-ketjuun, johon on liittynyt yli 160 itsenäistä varaosaliikettä ja lähes 220 autokorjaamoa ympäri Suomea. Tutustu yritykseen osoitteessa www.jdh.fi.

Haemme asiakkaallemme Joensuun Dieselhuolto Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen reipasta MYYJÄÄ Kiteelle.

Työtehtäviisi kuuluvat laadukkaiden autovaraosien ja -tarvikkeiden, lisävarusteiden sekä autonhoitotuotteiden vähittäis- ja tukkumyyntitehtävät kuluttaja- ja korjaamoasiakkaille.  Lisäksi päivän aikana voi olla muuta työtä myymälässä, kuten hinnoittelua ja hyllytystä.

----------

Odotamme sinulta:

Ajoneuvojen perustuntemusta esim. harrastusten tai koulutuksen kautta. Alan aikaisempi kokemus katsotaan eduksesi, mutta valinnassa ratkaisee innostus tehtävää kohtaan ja halu kehittyä loistavaksi myyjäksi.

Työssäsi olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen sekä ystävällinen ja ripeä. Olet omatoiminen ja innokas oppimaan uutta. Sinulla on positiivinen asenne ja aito halu olla palvelemassa asiakasta siinä hetkessä, jossa kohtaatte toisenne. Takaat osaltasi myönteisen asiakaskokemuksen, josta voit olla ylpeä.

 ---------- 

Mitä tarjotaan:

Pääset osaksi Fixus-tiimiä ja saat tehtävään hyvän perehdytyksen. Työt alkavat 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen. Palkkaus on Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimuksen mukaan. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksen

 ---------- 

Hae näin työpaikkaa:

Jos tunsit tehtävän omaksesi, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si/ansioluettelosi sekä muita haluamiasi dokumentteja mukaan.

Hakuaika päättyy viimeistään 13.8.2021. Ole ripeä, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

---------- 


Lisätietoja tehtävästä antaa:


Seija Tolonen, Eezy Joensuu 
puh. 040 525 4885 tai seija.tolonen@eezy.fi

Koskikatu 13, 80100 Joensuu

www.eezy.fi

***** 

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj