Kokki
Ravitsemispalvelut
Kuopio
+ 1
Employment
Puitesopimus
Application period ends
31.07.2021
Kokki Matkailukeskus Saana
Contact person
Juho Naumanen
juho.naumanen@eezy.fi
+358503518774

Kokki Kallaveden rannalle

Järvi-Suomen sydämessä sijaitseva Matkailukeskus Saana on vuonna 2019 rakennettu elämyskeskus, jossa asiakkaan aisteja hemmotellaan laajalla palvelutarjonnalla. Saanaan voit tulla virkistäytymään ja rentoutumaan, sillä tarjolla on jokaiseen makuun erilaisia elämyksiä. Hulppean terassin ja ravintolamaailman lisäksi Saanasta löytyy rentouttava saunamaailma ja spa-osasto.

***

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle upean ja ainutlaatuisen kokemuksen uniikissa työympäristössä. Työssäsi pääset osallistumaan monipuolisesti matkailukeskuksen elämysten tuottamiseen ja kehittämään ammatillista osaamistasi. Matkailukeskus on auki viikon jokaisena päivänä ja työtunteja on tarjolla sopimuksen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa 2021.

***

Mitä toivomme sinulta?

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen tiimipelaaja ja omaa hyvän paineensietokyvyn. Iloinen asenne ja halu tehdä töitä ohjaavat toimintaasi. Näiden lisäksi sinulta tulee löytyä jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Hygieniapassi ja salmonellatodistus ovat edellytyksiä työllistymiselle. 

***

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö. Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 31.7.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa 2021. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välille.  

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Juho Naumanen
juho.naumanen@eezy.fi
puh. 050 3518774

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj