Henkilöstökonsultti
Toimisto-, hallinto ja asiakaspalvelu
Loimaa
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
15.08.2021
HR myyntikoordinaattori
Contact person
Silja Syrjälä
silja.syrjala@eezy.fi
+358509178540

Etsimme HR-koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelet Loimaan toimipaikassamme yritysasiakkaidemme sekä työntekijöidemme koordinoijana. Päivittäiseen työhösi kuuluvat puhelin ja toiminnanohjausjärjestelmien käyttö. Haussa on HR-koordinaattori, joka viihtyy nopeatempoisessa toimintaympäristössä ja tarttuu rohkeasti uusiin tilanteisiin. 

Etsimme sinua, HR-urasi alkuvaiheessa oleva, sinnikäs ja tarmokas asiakaspalvelija, jonka sydän sykkii työntekijöiden kuin asiakkaiden tarpeiden ratkaisuissa. Meillä on sinulle paikka tiimissä, jossa työskentelemme hektisesti eri työasioiden tietopankkina, työntekijöiden ja töiden yhdistäjänä. 

Sinua odottaa Loimaalla työpaikka, jossa tehdään työtä hyvällä sykkeellä ja oppivalla asenteella. Puhelin ja toiminnanohjausjärjestelmien käyttäminen kuuluvat päivittäiseen toimenkuvaasi. Meidän kanssamme pärjää henkilö, joka viihtyy nopeatempoisessa toimintaympäristössä ja tarttuu rohkeasti uusiin tilanteisiin. Pystyt kiireessäkin keskittymään yksityiskohtiin ja haluat saattaa asiat tunnollisesti loppuun saakka. Tässä työssä sinulle etuna on mahdollinen kokemus alta, sekä LikeIt järjestelmän tai muun vastaanalaisen ohjelmiston käyttö.

Toimistomme sijaitsee Loimaan keskustassa ja pääsääntöisesti työskentelet yksin, tiimimme on sinuun kuitenkin etäyhteydessä aina tarvittaessa.

Työhösi kuuluu myös:

• Asiakkaiden tilausten vastaanottaminen ja käsittely

• Sopivimman työntekijän etsiminen työvuoroihin

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi odotat, toimi pikaisesti ja hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 15.8.2021 mennessä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. HR-koordinaattorin valinta tehdään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yrittäjä Silja Syrjälä p. 050 9178540 arkisin klo 9-15 välisenä aikanaApplication period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj