Kokoustarjoilija
Ravitsemispalvelut
Heinola
+ 2
Employment
Määräaikainen
Application period ends
08.08.2021
Kokouspalvelun henkilöstöä/tarjoilijoita
Contact person
Karoliina Tiihonen
karoliina.tiihonen@eezy.fi
+358505555437

KOKOUSPALVELUN HENKILÖSTÖÄ / TARJOILIJOITA VIERUMÄELLE

Vierumäen ravintoloiden luonne on inspiroiva, rohkea ja tarttuva. Meillä on aito tekemisen meininki, jossa monipuolinen ja maukas ruoka näkyy ja tuntuu. Sekoitamme tyylejä, tarinoimme ylpeydellä ja luomme elämyksiä arjessa. Ruoka- ja juomatuotteemme on urheilija- ja asiakaslähtöinen, vastuullinen ja ympäristöä kunnioittava. Vierumäen ravintoloissa kohtaavat pohjoisen vuodenaikojen vaihtelut ja makujen harmonia edistäen nautiskelijoiden ja urheilijoiden hyvinvointia ja terveyttä. Monipuolinen ja maukas ruoka, valloittavat juomat, yhdessäolo ja hauskanpito ovat osa vierumäkeläisyyttä.

Vierumäen ravintoloissa työtä tehdään arvojamme kunnioittaen; hymyillen, perinnettä unohtamatta, luonnon inspiroimana ja ponnistelemme yhdessä asiakkaidemme viihtymisen vuoksi.

Tiimit kaipaavat lisävahvistuksia ja toivomme rempseään remmiin mukaan toimeen tarttuvia ammattilaisia ja luontevia asiakaspalvelijoita, jotka ovat kanssamme #matkallahuipulle.

---------- 

Mitä etsimme 

Etsimme nyt uudistuneelle Vierumäelle kokouspalvelun henkilöstöä / tarjoilijoita loppukesän ja syksyn sesonkiin. Arvostamme tekijöiden ravintolamaista asennetta, vahvaa asiakaspalveluosaamista sekä energisyyttä ja aurinkoisuutta.

Työtehtäviin kuuluu kokousten tilamuotojen rakentaminen, opastaminen, kokoustekniikasta ja yleisestä siisteydestä huolehtiminen, vastaanoton avustaminen sekä kokoustarjoiluista huolehtiminen. Tehtävässä tarvitaan hyvää tietoteknistä osaamista sekä Office-ohjelmien sujuvaa käyttämistä. 

Työtä on mahdollista tehdä osa-aikaisena tai kokoaikaisena. Työajat sijoittuvat ma-su klo 6-22 välille.

Hakijan ja tilanteen mukaan työsuhde voi olla muodoltaan määräaikainen henkilöstönvuokrauksena tai vakituinen suoraan asiakkaan kirjoille. Työt alkavat sopimuksen mukaan, toiveena aloitus jo elokuussa.

---------- 

Mitä odotamme

Odotamme työnhakijoilta alan koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta alalta. Lisäksi timanttinen asenne, aito asiakaspalveluhenkisyys ja reippaus ovat arvostamiamme piirteitä. Tehtävä edellyttää hyvää tietoteknistä osaamista sekä Office-ohjelmien sujuvaa käyttämistä.

Odotamme työnhakijoilta:

  • alan koulutusta ja/tai työkokemusta
  • timanttista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • hyvää tietoteknistä osaamista
  • Office-ohjelmien sujuvaa käyttämistä
  • hygieniapassia
  • omaa autoa

---------- 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan, kokemusrikkaan kesän/syksyn, innostavan toimintaympäristön, upeat puitteet, mahtavat työkaverit sekä hyvät henkilökuntaedut loistavine vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuuksineen.

Töitä on tarjolla joko kokoaikaisena 112,5h/3vk tai hakijan tilanteen mukaan osa-aikaisena.

Palkkaus noudattaa matkailu-, ravintola-, ja vapaa-ajan työehtosopimusta, palkkatoiveet huomioidaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, toivomuksena aloitus jo elokuussa. Työt kestävät hakijan tilanteesta riippuen ainakin syksyn 2021, mahdollisuus myös vakituiseen työhön.

---------- 

Hae nyt

Rekrytointia hoitaa Eezy Lahden toimisto. Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy VMP Lahti

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj