Kalusteasentaja
Logistiikkapalvelut
Turku
Employment
Puitesopimus
Application period ends
09.12.2021
Kalusteasentajia Martelalle Turkuun
Contact person
Maiju Mynttinen
maiju.mynttinen@eezy.fi
+358503261950

Asiakkaan yritysesittely

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.

----------

Tehtävänkuvaus:

Etsimme innokkaita ja työhön oma-aloitteisesti tarttuvia kalusteasentajia Martelalle Turkuun. Työtehtäviin kuuluu Martelan kalusteiden asennus erilaisissa kohteissa, pääasiassa yrityskohteissa Turun seudulla. Kalusteiden asennuksen ohella työtehtäviin kuuluu tavaroiden siirtäminen kohteissa. Työtä tehdään tiimeissä eri toimijoiden kanssa ja hyvä tekemisen meininki on taattu! 

 

Työ on vaihtelevaa ja työajat joustavia, voit itse päättää milloin olet käytettävissä töihin. Työajat sijoittuvat pääosin arkipäiville ja päiväsaikaan, mutta myös viikonloppuisin on työvuoroja tarjolla. 

----------

Vaatimukset:

Työssä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta asennetta, sekä rohkeutta tarttua työkaluihin. Suomen kielen taito on ehdoton edellytys työssä suoriutumiseen.

Aikaisempi työkokemus kalusteasennustöistä katsotaan eduksi, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Tärkeää on kiinnostus käsillä tekemiseen ja käytännönläheiseen työhön.

----------

Muuta:

Palkkaus on muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Ajokortti ei ole välttämätön.

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Työt on mahdollista aloittaa joustavalla aikataululla.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Christian Rönndahl
HR-asiantuntijaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 3075018
Christian.Ronndahl@eezy.fi

www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj