Siivooja
Siivousala
Heinola
+ 2
Employment
Puitesopimus
Application period ends
31.07.2021
Mökki-/ hotellisiivooja
Contact person
Tinja Kettunen
tinja.kettunen@eezy.fi
+3583873200

Mökki-/ hotellisiivous

Etsimme oma-aloitteisia ja reippaita siivoojia keikkatyöhön Vierumäen alueelle. Kohteet voivat olla mökki- ja hotellisiivouksia. Työ on keikkatyötä, mutta hyvälle tekijälle on vuoroja viikoittain tarjolla.

Olet reipas ja oma-aloitteinen, sinusta on mukava nähdä kättesi jälki, sekä pidät siisteydestä.

Pätevyysvaatimus/koulutus

Kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Kohteessa työskennellään työparin kanssa ja työtehtäviin perehdytetään, joten reippaalla asenteella pärjää jo pitkälle. Kyseessä on kansainvälinen työyhteisö, jossa pärjää myös englannin kielellä, joten et välttämättä tarvitse sujuvaa suomen kielen taitoa. Kohteeseen pääsee kulkemaan myös julkisella liikenteellä, joten et tarvitse omaa autoa.

Muuta

Täytä hakemus osoitteessa www.eezy.fi Jos sinulla on jo hakemus meillä, soita 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj