Saliapulainen
Ravitsemispalvelut
Asikkala
+ 5
Employment
Puitesopimus
Application period ends
31.07.2021
Festarityöntekijöitä ja foodrunnereita
Contact person
Bettina Koivuniemi
bettina.koivuniemi@eezy.fi
+358447880850

Festarityöntekijöitä ja foodrunnereita

Kiinnostaisiko sinua työskennellä tapahtumissa? Oletko asiakaspalvelutaitoinen ja kestät kiireessäkin työskentelyä? Etsimme erilaisiin tapahtumiin Päijät-Hämeen alueelle motivoituneita ja ahkeria työntekijöitä. Työkokemus festareista, ravintola-alasta katsotaan eduksi, mutta emme vaadi välttämättä aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Anniskelupassin ja hygieniapassin omaaminen katsotaan, myös suureksi eduksi. Töitä pääsisit tekemään omalla aikataulullasi eli miten sinulle sopii. 

ODOTAMME SINULTA

- Positiivista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan

- Aitoa innostusta ja kiinnostusta alaa kohtaan

- Hymysi ei hyydy kiireessä

MUUTA

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.eezy.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi.

Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy Lahti. Meidät saat kiinni puhelimitse arkisin klo 9-15 välillä. 

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj