AC-kokki
Ravitsemispalvelut
Helsinki
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
11.08.2021
AC- Kokki, Strindberg, NoHo
Contact person
Essi Alfaro
essi.alfaro@eezy.fi
+358443006239

Kokiksi Strindbergille!

Historiallisen Esplanadin puiston kupeessa sijaitsee Strindberg – ainutlaatuinen ravintolakeskittymä keskellä kaupunkia.

Toisen kerroksen à la carte – ravintolan ja sen yhteydessä sijaitsevan Kirjastobaarin kutsuva miljöö on yhtä aikaa vilkkaan kaupunkimainen ja miellyttävän tunnelmallinen.

Ensimmäisen kerroksen kahvila tarjoaa mannermaisessa interiöörissään laajan kahvi- ja teevalikoiman sekä suolaisia ja makeita leipomotuotteita. Suurista ikkunoista voi seurata kaupungin elämää ja ihailla kaunista Helsinkiä.

Strindbergin korkeatasoinen keittiö on konstailematon ja ajanhenkinen. Keittiö yhdistää aina suositun pohjoismaisen  “husmanskostin” tämän päivän skandinaavisiin makuihin ja tyyleihin.

Etsimme nyt Strindbergiin  kokkia vakituiseen työsuhteeseen, noin 90h/3vkoa tuntimäärällä. Työssä edellytetään aikaisempaa a la carte kokin kokemusta lämpimän puolen työtehtävistä. Osaamista myös kylmäkön tehtävissä pidetään etuna. Haemme ammattitaitoista, innovatiivista ja omasta työstään kiinnostunutta ammattilaista vahvistamaan tiimiä.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä
  • paineensietokykyä ja joustavuutta
  • itsenäistä ja reipasta työotetta
  • positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta

Strindberg tarjoaa työntekijöilleen ammattitaitoisen työyhteisön, loistavat henkilökuntaedut, etenemismahdollisuudet isossa ja monipuolisessa yrityksessä sekä mahtavat puitteet työskentelyyn yhdessä Helsingin parhaimmassa klassikkoravintolassa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoin tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot & kyselyt:

Essi Alfaro
Asiakkuuspäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut 
essi.alfaro@eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj