AC-tarjoilija
Ravitsemispalvelut
Helsinki
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
22.08.2021
AC-tarjoilijoita, Ravintola Sompasaari
Contact person
Eeva Meittamo
eeva.meittamo@eezy.fi
+358451342076

AC-TARJOILIJA RAVINTOLA SOMPASAAREEN!

Sompasaari on Helsingin helmi, jonka rantabulevardille rakentuu kiinnostavien ravintoloiden ja kahviloiden ketju. Haluatko olla mukana rakentamassa alusta asti rannan kiinnostavimman ravintolan tarinaa ja tunnelmaa? Kokeneet yrittäjät Markus Lehtimäki ja Mikko Mäkelä ovat tukenasi tällä matkalla. Panostamme laatuun, rentoutta unohtamatta. Avajaisia vietetään elokuussa.


Työnkuvaus:
Välität ympärillesi positiivista energiaa ja hymyilevä palveluasenteesi säilyy vaikka päivät olisivat pitkiä. Sinulle on jo karttunut kokemusta á la carte tarjoilusta vähintään parin vuoden ajalta. Sompasaaren tarjoilijan tehtävissä olennaisinta on asiakaspalvelu ja perustietämys cartetarjoilusta, anniskelusta ja viineistä. Suosituissa ravintolassa tupa on tiettyihin aikoihin aina täynnä ja sopeudut kiireeseen. Oma kiinnostus alaa kohtaan auttaa kehittymään paremmaksi, työssä tarvitaan myös kielitaitoa, sosiaalista luonnetta ja kykyä kommunikoida kaikkien kanssa.

Työaika: Kokoaikainen 112,5h/3vko ravintolan aukioloaikojen mukaisesti, käytettävyytesi työaikoihin on joustava.
Haemme myös osa-aikaisia tarjoilijoita.

Toimipiste: Rantabulevardia koko Sompasaaren laiturin, ravintola sijaitsee meren äärellä johon aurinko paistaa koko päivän ja illan kääntyessä upea auringonlasku, avautuu elokuussa osoitteeseen Sompasaarenlaituri 12. Asiakaspaikkoja sisällä 50 ja terassilla 100.
Ruokatuote: Korkealuokkaisista raaka-aineista valmistuvat ruoka-annokset jotka tehdään itse alusta loppuun, unohtamatta suussa sulavia ja herkullisia jälkiruokia.

Työn aloitus
Työt alkaa elokuussa.

Tarjoamme
Kokoaikaisen ja vakituisen työn. Palkkaus määräytyy kokemuksen ja sopimuksen mukaan. Eezy toimii Ravintola Sompasaaren rekrytointi yhteistyökumppanina joka hoitaa esihaastattelut.
Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi pikaisesti linkistä!
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV- Kerro rohkeasti itsestäsi ja vahvuuksistasi.

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj