Rakennustyöntekijä
Talonrakennusala
Alavieska
+ 14
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
25.06.2021
KOKENUT LATTIAPINNOITTAJA KOKKOLAAN
Contact person
Aki Lyyski
aki.lyyski@eezy.fi
+358503522775

Eezy Henkilöstöpalvelut työllistää tänäkin kesänä monta tuhatta työntekijää ympäri Suomen. Vuositasolla kauttamme työskentelee noin 30000 ihmistä reilussa 6000 asiakasyrityksessä. Kokkolan alueella työllistämme tällä hetkellä vajaat 200 ihmistä ja kesää kohti mentäessä tuo lukema kasvaa edelleen. Ketjuliikevaihtomme oli vuonna 2020 noin 280 miljoonaa euroa ja tavoitteemme on kasvaa edelleen.

Nyt etsimme toimeksiantona asiakasyrityksellemme kokenutta LATTIAPINNOITTAJAA Kokkolan sekä lähialueiden työmaille.

Asiakasyrityksemme on alueen johtava lattiapintojen urakoitsija. Sekä Suomessa että Pohjoismaissa tehtyjä neliöitä on jo yli miljoona. Huippuosaaminen sekä ensiluokkainen kalusto mahdollistavat luotettavan lopputuloksen kohteen koosta ja vaativuudesta riippumatta. Asiakasyrityksemme päällystää tehtaat, yleistilat, ulkotilat, keittiöt, varastot, pysäköintitilat, myymälät ja muut kovaa rasitusta sekä korkeita lämpötiloja kestävää erikoispinnoitusta kaipaavat tuotantotilat. Pinnoitusmekanismeina asiakasyrityksemme käyttää korkealuokkaisia epoksi-, akryyli-, pölyuretaani sekä esd-pinnoituksia. Pinnoittamisen lisäksi asiakasyrityksemme tekee myös erilaisia pölynsidontaan, timanttihiontaan sekä jyrsintään liittyviä urakoita.

Etsimämme henkilö on kokenut lattiapinnoittaja, jolla on työstä kertynyt kokemusta jo jonkin verran. Alalla käytettävät tuotteet sekä välineet ovat sinulle tuttuja sekä osaat sekoittaa eri tuotteista kuhunkin pintaan laitettavan massan. Sinulla ei mene sormi suuhun, kun eteen tulee ongelma, vaan osaat ratkaista sen ammattitaitosi avulla osaavia työkavereitasi hyödyntäen. 

Luonteeltaan etsimämme henkilö on luotettava sekä ahkera ihminen, joka ymmärtää sen, että työaikana tehdään töitä yhteisen hyvän eteen ja vapaa-aikana pidetään omasta jaksamisesta huolta. Hyvä asenne työtehtäviä kohtaan on välttämätöntä, kun hommia painetaan urakkatahdilla kohteesta riippumatta. Oma-aloitteisuus sekä osana isompaa ryhmää toimimisen kyky katsotaan eduksi. Huomioithan myös, että työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä matkustusvalmiutta.

Valittavalla henkilöllä tulee myös olla voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Tarjoamme valitulle henkilölle vakituisen työpaikan, kilpailukykyisen ja ammattiosaamisesta riippuvan palkkauksen yrityksessä, jossa töitä riittää pitkäksi aikaa. Työ suoritetaan pääsääntöisesti Kokkolassa tai sen lähialueilla, mutta välillä urakoita saattaa olla myös Pohjanmaan ulkopuolella. Voit siis olla paikallinen osaaja tai muualta töitä etsivä ammattilainen, pääasia on että olet valmis työskentelemään Kokkolan ja Keski-Pohjanmaan alueella.

Työsuhteen koeaika suoritetaan vuokratyöntekijänä Eezy Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen valittu henkilö siirtyy asiakasyrityksen kirjoille ns. vanhana työntekijänä.

Kiinnostuitko? Laita hakemus sisään nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

Eezy Henkilöstöpalvelut / Kokkola

Aki Lyyski, 050 3522 775

aki.lyyski@eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj