Kone- ja metalliala
Nurmijärvi
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
30.06.2021
Mekaaninen asentaja Caverionille
Contact person
Iida Peltoniemi
iida.peltoniemi@eezy.fi
+358504768787

Mekaaninen asentaja (2 hlö)

Caverion Industria Oy, Uusimaa, Rajamäki

Haemme kahta mekaanista asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Rajamäelle. Hae mukaan mahtavaan porukkaamme!

Tulet toimimaan asiakaskohteissamme kunnossapidon erilaisten työtehtävien parissa. Toivomme sinulta myös valmiutta kaksivuorotyöhön sekä satunnaisiin viikonlopputöihin. Työ on monipuolista ja sopivasti haastavaa.

Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään.  Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi myös suuren työnantajan kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu sekä laajat työterveyspalvelut. Voit myös käydä tutustumassa mahdollisiin tuleviin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Työssä menestyäksesi tarvitset TIG-hitsaustaitoa ja sinulla tulisi olla mielellään yli kolmen vuoden kokemus vastaavista työtehtävistä. Koulutustaustaltasi olet koneasentaja tai muu vastaava. Sinulla tulee olla oma auto, jolla pääset liikkumaan, sekä valmius myös tarvittaessa matkustaa työn puitteissa Uudenmaan sisällä. Katsomme eduksi myös englannin kielen taidon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Kari Takaveräjä, puh. 040 528 1612.

Kiinnostuitko? Töiden aloitusajankohta on elokuun alussa, joten haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta jo tänään tai viimeistään 30.6.2021 mennessä!

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://rekry.caverion.fi/tyopaikat/suomi/54238/

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Iida Peltoniemi
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 476 8787
iida.peltoniemi@eezy.fi

www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj