Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja
Logistiikkapalvelut
Etelä-Karjala
+ 6
Employment
Määräaikainen
Application period ends
13.06.2021
Yhdistelmäajoneuvon kuljettaja
Contact person
Hanna Anttonen
hanna.anttonen@eezy.fi
+358403075604

Yhdistelmäajoneuvon kuljettaja

Haemme kuljetusalan asiakasyrityksellemme yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa Lappeenrantaan maa-aineksen siirtoon. Työtä tehdään arkisin, työt tehdään maanantaista perjantaihin klo 6:30-17:30 välisenä aikana ja työtä on luvassa vähintään elokuun loppuun saakka, mahdollisesti pidempään.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää kokemusta yhdistelmän käytöstä työtehtävissä, sekä joustavuutta työaikojen ja työtehtävien suhteen (viikonloput kuitenkin vapaat). Eduksesi on myös rauhallinen ja ammattimainen ote työhön. Työssä tarvitaan voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys ja ajokortti yhdistelmäajoneuvon kuljettamiseen.

Palkkaa tehtävässä maksetaan Kuorma-autoalan (AKT) työehtosopimuksen mukaan. 

 

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.eezy.fi ja klikkaa ko. työpaikkaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Hanna Anttonen ma - pe klo 8.00 – 16.00 puh. 040 307 5604,
hanna.anttonen@eezy.fi.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj