Kokki
Ravitsemispalvelut
Rovaniemi
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
09.08.2021
Kokki
Contact person
Emmi-Erika Korhonen
emmi-erika.korhonen@eezy.fi
+358440188990

Haemme kokkia Rovaniemelle.

Uuteen elokuussa 2020 avattuun Feenix Buffet & Bistro Minimaniin etsitään kokkia! Laadukas uusi Feenix tuo maailman maut lautaselle. Ravintola palvelee asiakkaitaan uusissa tiloissa, josta paikkoja löytyy jopa 120 henkilölle. 

Mitä etsimme: 

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kokkia asiakasyritykseemme ravintola Feenixiin. 

 

Mitä odotamme hakijalta: 

Odotamme sinulta intohimoa hyvää ruokaa kohtaan, alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä. Otamme huomioon haussa myös kokeneet buffet-kokit sekä työuraansa aloittelevat kokit, joilla on perustaidot ja asenne kohdillaan. Odotamme sinulta paineensietokykyä, reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta. Työ edellyttää hygieniapassia.

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Tarjoamme ammattitaitoiselle kokille mahdollisuuden työskennellä laadukkaassa ympäristössä ja hyvässä porukassa. Annamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi sekä osaamistasi. Työsi tulee olemaan kokoaikatyötä vakituisessa työsuhteessa. Kattava perehdytys työtehtävään järjestetään asiakasyrityksen puolesta työsuhteen alussa. Palkkaus: Marava TES mukaisesti.

Työt alkavat elokuun aikana. Jätä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 09.08.2021. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 09.08.2021.

---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Emmi-Erika Korhonen
HR-assistentti
Eezy Rovaniemi
044 0188 990
emmi-erika.korhonen@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj