Pintakäsittelijä
Kone- ja metalliala
Pirkanmaa
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
22.06.2021
Maalaamotyöntekijä (Levytyö Särkinen Oy)
Contact person
Jani Raatikainen
jani.raatikainen@eezy.fi
+358503377959

Levytyö Särkinen Oy on vuonna 1974 toimintansa aloittanut hitsattujen levyrakenteisten koneiden ja koneosien valmistaja. Yritys valmistaa raskaan konepajateollisuuden hitsatut ja levyrakenteiset koneenosat ja laitteet, pääasiassa vahvalevytyöt. Palveluihin kuuluvat plasma- ja polttoleikkaus, särmäys, hitsaus, lämpökäsittely, maalaus, koneistus ja kokoonpano. Asiakkaita ovat kotimaiset vaihteiden ja kivenmurskauskoneiden valmistajat sekä muu raskas konepajateollisuus. Levytyö Särkinen Oy on vakavarainen ja tunnettu yritys, joka arvostaa pitkiä työsuhteita.

Lue lisää osoitteesta: www.levytyosarkinen.fi

Etsimme nyt motivoitunutta ja työtä pelkäämätöntä maalaamotyöntekijää pintakäsittelyosastollemme. Työtä tehdään toimitiloissamme Tampereen Hervannassa ma - pe tällä hetkellä päivävuorossa, mutta valmiutta 2-vuorotyöhön odotetaan.

Työnkuvaan sisältyy teräsraepuhallusta sekä muita maalaamon avustavia työtehtäviä (esim. kappaleiden suojausta ja ripustamista). Aiempaa kokemusta teräsraepuhaltamisesta ja maalaamossa työskentelystä arvostetaan, mutta ei edellytetä.

Hakijoilta toivomme

- hyvää fyysistä kuntoa

- asennetta ja oppimiskykyä

- kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Trukinajotaito ja aiempi kokemus erilaisista nostureista katsotaan eduksi.

Osaavalle työntekijälle on tarjolla vakituinen työ perinteikkäässä konepajassa, kilpailukykyinen palkkaus, vaihteleva ja monipuolinen työnkuva sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai viimeistään heinäkuun alusta.

Rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Eezy Henkilöstöpalvelut, ei siis suoria yhteydenottoja Levytyö Särkiselle.

Täytä hakemus sivuillamme https://eezy.fi/.

Lisätiedot: Jani Raatikainen p.050 337 7959, jani.raatikainen@eezy.fi.

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj