Muu myyjä
Kaupan ala ja myynti
Oulu
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
24.06.2021
Yritys-/myymälämyyjä
Contact person
Laura Paloste
laura.paloste@eezy.fi
+358400796860

Haemme VTR-Workwear Centerille Ouluun YRITYS-/MYYMÄLÄMYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen! 

VTR-Workwear Center Oy on markkinoiden johtava työvaatemyymäläketju, jonka toiminta on aloitettu vuonna 2007. Ketjuun kuuluu jo 10 työvaatemyymälää: Helsingissä Konalassa sekä Herttoniemessä, Turussa, Kokkolassa, Jyväskylässä, Oulussa, Vaasassa, Lappeenrannassa, Tampereella ja Kuopiossa. Tuotevalikoimaamme kuuluu ovat laajan Blåkläder-valikoiman lisäksi turvajalkineita ja suojaimia tuotemerkeiltä Sievi, Petzl, Peltor, Bolle ja Tegera. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti kaikenkokoiset rakennus-, kuljetus- ja teollisuusalan yritykset, mutta myymälämme palvelevat myös kuluttaja-asiakkaita.

Tarkempi info työtehtävästä:

Haemme VTR-Workwear Centerin energiseen tiimiin YRITYS- / MYYMÄLÄMYYJÄÄ toiminnan kasvaessa. Yritysmyyjänä työskentelet asiakashankinnassa, kontaktoiden uusia potentiaalisia asiakkaita jo valmiiksi rakennetusta asiakaslistasta, yritysasiakkaiden tarpeita kartoittaen. Räätälöit edustamistasi tuotteista sopivan palvelukokonaisuuden asiakkaille yhdessä asiakasyritysten päättäjien kanssa. Et säikähdä puhelintyöskentelyä, etkä kovaa työtahtia ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on yrittäjähenkinen asenne, halu kehittyä ja menestyä myyjänä sekä haluat motivoida koko myyntitiimiä. Lisäksi tehtävääsi kuuluu myös myymälässä työskentely, asiakaspalvelu sekä myymälävalikoimasta ja esillepanosta huolehtiminen. 

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen työsuhteen ja joustavat työajat
- rennon ja kannustavan työilmapiirin
- markkinoiden parhaat työkaverit
- kattavan perehdytyksen ja organisaation tuen
- loistavat työkalut ja laadukkaat tuotteet myyntityöhön
- mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi
- kannustavan palkkauksen

Onko sinulla...

- kokemusta asiakaspalvelu- tai myyntityöstä (B2B -kokemus plussaa) 
- aktiivinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa
- sinnikäs ja ennakkoluuloton asenne
- sujuva englannin kielen taito sekä tietoteknistä osaamista

Mikäli vastasit kyllä, me Eezyllä haluamme sinut töihin! Voit jättää hakemuksen ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 27.6.2021 klo 23:59. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä Siniin p. 040 307 5304 tai Lauraan p. 040 079 6860. Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 9-11.

www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj