Tuotantotyöntekijä
Sähkö- ja elektroniikka-ala
Haukipudas
+ 2
Employment
Määräaikainen
Application period ends
22.08.2021
Aloitteleva tuotantotyöntekijä
Contact person
Laura Paloste
laura.paloste@eezy.fi
+358400796860

Hei sinä reipas ja hyvän motivaation omaava työntekijä! Kiinnostaako sinua uudet työmahdollisuudet tuotannon parissa ja erilaiset sorminäppäryyttä ja hyvää keskittymiskykyä vaativat työt tuntuvat omiltasi? Jatka lukemista, nimittäin meillä on tarjolla sinulle loistava työmahdollisuus asiakkaallamme, sillä haemme nyt:

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ Oulun lähistölle!

Työssäsi tuotannon työntekijänä pääset oppimaan alan ammattilaisten ohjauksessa ja työskentelemään muun muassa kokoonpanon, juottamisen sekä tuotteiden valmistuksen parissa. Voit omata jo aiempaa kokemusta tuotannon töistä, mutta mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, ei hätää! Asiakkaamme perehdyttää ja kouluttaa valitut työntekijät tehtävään. Toivomme sinun omaavan ennen kaikkea reippaan ja työhön tarttuvan asenteen, hyvää sorminäppäryyttä sekä hyvän suomen kielen taidon.

Työt alkavat syksyn aikana ja alustavan arvion mukaan töitä on tarjolla ainakin alkuvuoteen 2022. Työ on 3-vuorotyötä. Palkkaus TES:in mukaan. 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 22.8.2021 klo 23:59. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä Siniin p. 040 307 5304 tai Lauraan p. 040 079 6860. Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 9-11.

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj