Sähkö- ja automaatioinsinööri
Kone- ja metalliala
Etelä-Karjala
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
03.10.2021
Sähkö- ja automaatiosuunnittelija
Contact person
Merja Teitto
merja.teitto@eezy.fi
+358403075601

Vuonna 1986 perustettu suomalainen Laitex Oy on kokenut materiaalinkäsittelylaitteiden toimittaja, joka toimittanut ratkaisujaan yli 80 maahan. Laitex toimittaa kuljettimia ja kuljetinjärjestelmiä monipuolisesti prosessiteollisuuden projekteihin kuten voimalaitoksiin, sellutehtaisiin ja kaivoksille. Kuljettimien lisäksi tarjoamaan kuuluu sähköistys ja automaatio, rakennukset sekä muut prosessilaitteet asiakkaan toiveiden mukaisesti avaimet käteen- periaatteella. Laitexin päätoimipaikka sijaistee Lappeenrannassa ja toimipisteet löytyvät myös Vantaalta ja Pietarista. Laitex työllistää tällä hetkellä 70 prosessiteollisuuden asiantuntijaa.

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA

Etsimme Laitex Oy:lle sähkö- ja automaatiosuunnittelijaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen heidän tilauskantansa kehittyessä positiivisesti. Sinulla on sähkö- tai automaatioinsinöörin (amk) tai teknikon koulutus, voit olla vastavalmistunutkin. Tunnistat Laitexin arvot, joissa tähdätään asiakkaan onnistumiseen, vastuullisuuteen ja rohkeuteen.

Pääasiallisesti tehtäviisi kuuluvat materiaalinkäsittelyjärjestelmiin liittyvien kuljettimien ja laitteiden sähköistyksen, instrumentoinnin ja automaation perussuunnittelu. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluvat ajoittain käyttöönotot kotimaassa ja ulkomailla. Sijoittumispaikkasi on Lappeenranta, mutta on mahdollista myös sijoittua Vantaalle. Tehtävässä on myös etätyöskentelymahdollisuus.

Odotamme sinulta:

  • CAD-suunnitteluohjelman perusteiden hallintaa
  • vastuullista otetta työhön ja halua kehittyä työssäsi
  • hyvää yhteistyökykyä
  • sujuvaa englannin kielen taitoa
  • paineensietokykyä
  • matkustusvalmiutta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä, miellyttävän työympäristön sekä kilpailukykyiset edut. Tehtävä tarjoaa hyvät etenemismahdollisuudet uralla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen 3.10. mennessä osoitteeseen merja.teitto@eezy.fi. Toimithan kuitenkin nopeasti, paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Mainitsethan viestin otsikossa mitä tehtävää olet hakemassa.

Lisätietoja työtehtävästä antaa:

Tomi Kokkola, projektinjohtaja
puh. 020 161 3351 / tomi.kokkola@laitex.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj