Projektipäällikkö
Kone- ja metalliala
Etelä-Karjala
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
16.05.2021
Projektipäällikkö
Contact person
Merja Teitto
merja.teitto@eezy.fi
+358403075601

Vuonna 1986 perustettu suomalainen Laitex Oy on kokenut materiaalinkäsittelylaitteiden toimittaja, joka toimittanut ratkaisujaan yli 80 maahan. Laitex toimittaa kuljettimia ja kuljetinjärjestelmiä monipuolisesti prosessiteollisuuden projekteihin kuten voimalaitoksiin, sellutehtaisiin ja kaivoksille. Kuljettimien lisäksi tarjoamaan kuuluu sähköistys ja automaatio, rakennukset sekä muut prosessilaitteet asiakkaan toiveiden mukaisesti avaimet käteen- periaatteella. Laitexin päätoimipaikka sijaistee Lappeenrannassa ja toimipisteet löytyvät myös Vantaalta ja Pietarista. Laitex työllistää tällä hetkellä yli 70 prosessiteollisuuden asiantuntijaa.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Etsimme Laitex Oy:lle projektipäällikköä vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen heidän tilauskannan kehittyessä positiivisesti. Tehtäviisi kuuluvat prosessiteollisuuden toimitusprojektien johtaminen ja toteuttaminen yhdessä muun organisaation tuella. Tunnistat Laitexin arvot, joissa tähdätään asiakkaiden onnistumiseen, vastuullisuuteen ja rohkeuteen.  Projektipäällikkönä vastaat projektien taloudesta, aikataulusta, teknisestä toteutuksesta yhdessä suunnittelutiimin kanssa. Tulet työskentelemään projektitiimin kanssa asiakasrajapinnassa suomen- ja englannin kielellä. Sijaintisi tulee olemaan joko Lappeenranta tai Vantaa, etätyöskentely on mahdollista.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta
  • vahvaa näyttöä menestyksekkäästä prosessiteollisuuden projektien johtamisesta
  • asiakaslähtöistä palveluasennetta ja joustavuutta
  • projektinjohtamiskykyä teknisesti, taloudellisesti ja aikataulussa
  • matkustusvalmiutta myös ulkomaille
  • hyvää yhteistyökykyä (myynti, suunnittelu, hankinta, tuotanto)
  • kommunikointitaitoja suomen ja englannin kielellä (muu kielitaito eduksi)

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä, miellyttävän työympäristön sekä kilpailukykyiset edut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen 16.5.2021 mennessä osoitteeseen merja.teitto@eezy.fi. Mainitsethan viestin otsikossa mitä tehtävää olet hakemassa.

Lisätietoja työtehtävästä antaa:

Tomi Kokkola, Projektijohtaja
puh. 020 161 3351 / tomi.kokkola@laitex.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj