Liikenteen ohjaaja
Maa- ja vesirakennusala
Espoo
+ 3
Employment
Määräaikainen
Application period ends
16.05.2021
Liikenteenohjaaja
Contact person
Mikko Hakkarainen
mikko.hakkarainen@eezy.fi
+358405300090

Liikenteenohjaaja

Etsimme asiakkaillemme pääkaupunkiseudun rakennustyömaille kesäkaudelle 2021 iloisia ja asiallisia liikenteenohjaajia. Etsimämme henkilö haluaa varmistaa toiminnallaan työmailla turvalliset ja joutuisat tavarantoimitukset ja -siirrot sekä muun työmaaliikennöinnin selkeyden ja turvallisuuden. 

----------

Mitä odotamme hakijalta:

B-ajokortin ja työturvallisuus- sekä tieturva-1-kortin lisäksi odotamme hakijalta soveltuvuutta ei-aina-niin-vauhdikkaaseen-työhön eli kykyä pitkäjänteiseen, turvalliseen ja juostavaan työskentelyyn. Työ vaatii sinnikkyyttä, kykyä itsenäiseen työntekoon sekä alituista asiakaspalvelualttiutta. 

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi mutta palava halu tehdä liikenteenohjausta ja usko itseen tehtävässä suoriutumiseen on tärkeämpää.

----------

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi mielenkiintoisen työtehtävän mielenkiintoisessa ympäristössä, jossa pääset käyttämään vahvaa asiakaspalvelutaitoasi sekä nauttimaan Suomen kesästä.

Rakentaminen ei tietenkään lopu kesään, joten sinulla on hyvä mahdollisuus työllistyä pitkälle kesän jälkeenkin. 

----------

Miten haet työpaikkaa:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mikko Hakkarainen
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530 0090
mikko.hakkarainen@eezy.fi

www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj