Kahvilatyöntekijä
Ravitsemispalvelut
Turku
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
14.05.2021
Kahvilan vastaava
Contact person
Aivi Elo
aivi.elo@eezy.fi
+358403075014

Haemme nyt Arnold´s Hansaan kahvilan vastaavaa

Työskentelet tunnetun brändin parissa ja kahvilatyön sekä asiakaspalvelun lisäksi tehtäviisi kuuluvat niin tilausten teko kuin esimiestyöt. Töitä tehdään niin arkena kuin sunnuntaina, viitenä päivänä viikossa, ja työtunteja kertyy 30 - 37,5 h/vko. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

     
Odotamme sinulta:
Sinulla on jo kannuksia haettuna ravintola-alan tehtävissä ja kokemusta tilausten laadinnasta sekä ymmärräystä miten kahvila toimii kannattavasti. Olet helposti lähestyttävä ja sinulla on  asiakaspalveluhenkinen työote sekä ymmärrät tuloksen päälle. Eduksesi luetaan kokemus esimiestyöstä, mutta tässä on mahdollisuus myös sitä hankkia. Tärkeintä on, että olet vastuuntuntoinen ja positiivinen ryhmähengen luoja, jolla hymy ei hyydy kiireenkään keskellä.


Tarjoamme sinulle:
Me Eezyllä haluamme Sinut töihin! Sinua odottaa mahtava työtiimi ja vakituinen työsuhde tunnetun brändin parissa Turun ydinkeskustan modernissa kauppakeskuksessa. Jätä siis hakemuksesi jo tänään ohessa olevasta hakulinkistä ja muista liittää hakemukseesi myös CV. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.


Lisätiedot ja yhteystiedot:
 
Mikäli haluat tiedustella tehtävästä lisää, HR-asiantuntija Aivi Elo puh. 040 307 5014 vastaa mielellään lisäkysymyksiisi.

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj