Prosessityöntekijä, metalliteollisuus
Laivateollisuus
Raisio
+ 2
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
25.10.2021
Prosessioperaattoreita terästeollisuuteen
Contact person
Markus Muurinen
markus.muurinen@eezy.fi
+358447050894

Prosessioperaattoreita terästeollisuuteen, 2 paikkaa

Mitä etsimme:

Haemme Turkuun asiakkaallemme prosessioperaattoreita teräsosavalmistukseen toimimaan automatisoiduilla profiilinkatkaisu- ja paneelilinjoilla.

Operaattorin tehtäviin kuuluu tuotantoprosessin ohjaaminen ja valvominen sekä päiväkohtaisen tuotantotavoitteen toteutus määrällisesti ja laadullisesti. Lisäksi vastuulla on tuotantolinjan ajovalmiuden sekä käytettävyyden varmistaminen, kulutusosien vaihtaminen ja seuranta sekä suunnitelman mukaiset ennakkohuollot.

Ongelmatilanteiden havainnointi kuuluu osana prosessin valvontaan ja ratkaisut tehdään edistyneitä tietoteknisiä käyttöliittymiä käyttäen, yhteistyössä tiimin kanssa tai laitetoimittajan kanssa usein englanniksi kommunikoiden.

Operaattorina olet osa tiivistä tiimiä joka vastaa linjan toiminnasta.

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta tai vastaavaa kokemusta sekä hyvää suomen kielen taitoa sekä kommunikoivaa englannin kielen taitoa. Tietotekninen osaaminen tulee olla hyvällä tasolla. Eduksi katsotaan monipuolinen automaatio- ja terästyökokemus.

Työtehtävässä menestyäksesi tarvitset reipasta ja motivoitunutta asennetta, prosessiteknistä ajattelua, hyvää yhteistyö- ja kommunikointitaitoa sekä halua prosessien jatkuvaan kehittämiseen. Edellytämme hakijoilta valmiutta 3-vuorotyöhön.

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, vakituinen työsuhde tarjolla, suoraan asiakkaan kirjoille.

Palkkaus: Teknologia TES:n mukaan

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 25.10.2021.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Markus Muurinen
Eezy Henkilöstöpalvelut
0447050894
markus.muurinen@eezy.fi

www.eezy.fi

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj